Jucării de baie pentru bebeluși Angusiasm, jucărie automată de baie cu apă cu pulverizare balenă cu lumină LED, stropitoare cu inducție Jucării de duș pentru cadă de baie pentru copii mici, cadou jucărie de baie la piscină pentru copii cu vârsta între 1-6 ani


Pret: £15.99
(as of Jan 04,2023 22:08:58 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

❤️【Material sigur și durabil】–Aceste jucării pentru baie cu balenă pentru copii sunt fabricate din componente din material ABS de înaltă calitate, super durabile, marginile rotunde ale jucăriilor pentru copii mici pentru a proteja pielea copiilor în timpul explorării noii lumi și pentru a stimula cunoașterea noii. lume.Cea mai bună jucărie de baie cu pulverizare de apă! Jucării de baie fără mucegai. Carcasa bateriei este echipată cu silicon de etanșare pentru a preveni scurgerile de electricitate.
⛵【Ușor de utilizat】–Jucăriile pentru cada bebeluș alimentate de trei baterii AAA (nu sunt incluse). Jucăria cu apă are un simț automat, trebuie doar să instalați bateriile și să o puneți pe apă, va absorbi automat apa din partea de jos și va pulveriza înălțimea corespunzătoare pe coloana de apă. Când lasă apă, toate efectele se vor opri imediat. Nu este necesară nicio operațiune manuală. (Notă: vă rugăm să scoateți jucăria pentru bebeluș când nu este folosită și să uscați apa de mai sus.)
🛀【Conceput pentru baia bebelușului】–Jucării plutitoare drăguțe cu design de balenă din desene animate, cu pulverizare de apă și lumini intermitente colorate. Odată puse pe cadă, va atrage în mod natural atenția bebelușului tău. Cu jucăriile de baie luminoase, bebelușii vor fi foarte fericiți și bucurându-se de timpul băii de fiecare dată. Jucării de baie pentru copii mici, copii, bebeluși, băieți, fete.
👶 【Cel mai bun cadou pentru copii】–Această jucărie stropitoare pentru cadă de baie cu lumini strălucitoare și design drăguț de balenă sunt populare în rândul copiilor mici. Poate fi folosită în cadă, piscină, duș, poate fi folosită și în aer liber și pe plajă. Jucăriile bebelușului mai mult Interesant pentru toate vârstele bebelușilor, bebelușilor și copiilor. Este un cadou prefect pentru ziua de naștere, Crăciun, Halloween sau petrecere.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.