Jucării de baie pentru bebeluși, 5 moduri de pulverizare cu apă Jucării de baie drăguțe cu crocodil pentru vârsta de 1 an +, jucării de baie luminoase cu strat dublu impermeabil, jucării de apă pentru copii pentru baie, piscină, cadouri pentru fete


Pret: £17.99 - £15.99
(as of Jan 05,2023 13:06:37 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Educație】: Această jucărie de baie poate exersa capacitatea practică și capacitatea de coordonare a copiilor. Copiii trebuie să controleze mingea pentru a pluti mingea și a pulveriza apă singuri. Jucăriile de baie pot stimula curiozitatea copiilor. Părinții pot ajuta copiii în timp ce îi încurajează și le pot oferi încredere. Poate crește timpul de interacțiune dintre părinte și copil și este cel mai bun instrument pentru creșterea copiilor.
【Jucării de baie electrice cu lumină】: Folosiți o șurubelniță (inclusă) pentru a deschide capacul compartimentului bateriei, introduceți 3 baterii AAA (nu sunt incluse), puneți jucăriile de baie pentru copii în apă și apăsați butonul comutator, micul crocodil va porni pentru a pulveriza apă și a străluci, lumina este moale și nu orbitoare. (SFAT: Opriți întrerupătorul imediat după ce ați părăsit apa și puneți-l într-un loc uscat, ceea ce nu numai că prelungește durata de viață a bateriei, ci și protejează mai bine jucăria)
【Rezistent la apă cu două straturi】: Această jucărie pentru cadă este proiectată cu un dop de cauciuc rezistent la apă în compartimentul de încărcare, care poate preveni mai eficient deteriorarea infiltrațiilor de apă și permite copiilor să se joace în siguranță în apă. Jucării de baie perfecte pentru copii, jucării de piscină pentru copii și jucării de apă pentru copiii mici de 1-3 ani, indiferent dacă fac baie sau înot, lasă-ți copiii să se joace cu jucării distractive pentru copii!
【Material de siguranță】: Această jucărie cu pulverizare cu fântână cu crocodil este fabricată din plastic ABS ecologic, fără BPA, non-toxic și ecologic. Toate accesoriile sunt suprafețe netede fin lustruite, fără bavuri, nu vor tăia pielea bebelușului, sunt prietenoase cu copiii mici, bebelușul se poate atinge, se poate juca și strânge. Este în conformitate cu standardele SUA pentru jucării și a trecut testele de siguranță. Este o jucărie grozavă pentru băieții de peste 1 an.
【Cadouri pentru bebeluși】: Această jucărie de crocodil pentru cada cu jet de apă cu bliț colorat este drăguță și distractivă, este cadoul perfect pentru ziua de naștere, Paște, Crăciun, Halloween sau petrecere pentru fete de 1 2 3 4 5 6 ani și peste. Comandați de la HIMEN, dacă există vreo problemă cu această jucărie cu fântână de baie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, o vom înlocui pentru dvs. sau vă vom oferi ceea ce doriți gratuit. Bucurați-vă de această achiziție absolut fără riscuri!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.