Jucării de baie Jiosdo pentru bebeluși – Creator de bule de crab cu muzică, jucării de baie pentru copii mici Bebeluși Băieți Fete, mașină de suflare cu bule Jucării cu bule


Pret: £14.99 - £12.74
(as of Jan 05,2023 05:05:15 UTC – Detalii)

1
🦀VENTUZE PUTERNICE: ventuze super puternice fixează mașina automată cu bule de crab pe baie sau pe orice suprafață de baie, inclusiv căzi ceramice, gresie și lemn! Cu 3 ventuze în spatele mașinii cu bule de baie, doar ștergeți peretele înainte de a aspira.
🌿MATERIALE PRIETENUL COPIILOR: Jucării de baie pentru copii realizate din material plastic ABS fără BPA, sigure și durabile. Designul liniei moale poate proteja pielea copilului atunci când explorează noua lume. Transformă ora băii într-o activitate educativă distractivă!
📣CUM SE UTILIZA: Necesita doar 2 baterii AA si gel de baie. Pur și simplu turnați soluția în rezervor, apăsând butonul pentru a oferi un flux constant de bule. Apăsați o dată pentru a deschide bule și muzică în același timp; Apăsați de două ori pentru a opri doar muzica; Apăsați de trei ori pentru a opri toate lucrările.
🎁GARANȚIA CALITĂȚII: Clientul este prioritatea noastră principală. Dacă aveți întrebări sau probleme de calitate cu aceste jucării cu bule de baie pentru copii, vă rugăm să trimiteți un e-mail direct vânzătorului și vă vom oferi o soluție în termen de 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.