Jucării de baie Jiosdo – Jucării de baie pentru copii Mingi Joc de pistă Tobogan cu apă de duș cu ventuze Jucării de apă pentru copii mici, jucării educaționale pentru baie, moara de apă, jucării pentru baie pentru 3 4 5 6 ani, băieți, fete


Pret: £22.99 - £18.99
(as of Jan 05,2023 00:26:16 UTC – Detalii)

Jocul constructiv cu seturile de jucării de baie precum Jiosdo ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării ochi-mână ale micuțului tău, precum și la concentrare.
🛀【JUCĂRII DE BAIE EDUCAȚIONALE】Creează jucării de baie unice cu urme de apă, lipește-o pe peretele cu suprafața netedă sau pe sticlă. Copiii vor fi dependenți de a turna apă de-a lungul pistei și de a privi fasolele și mingile care săriesc alunecând în cadă și 2 mori de vânt rotative prin fluxul de apă. Această jucărie pentru baie de duș pentru copii îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii fine, creativitatea și persistența. Jucării de baie perfecte pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani.
🛀【CALITATE ÎNALTĂ】Jucăriile noastre pentru cadă pentru copii, pistele de marmură sunt realizate din material plastic non-toxic, marginile netede nu vor răni mâinile copiilor. Jucăriile pentru cadă în formă de pistă orbitală vor fi mai ușor de curățat decât jucăriile de baie cu țevi. ceea ce este mai sigur pentru micuții cărora le plac jucăriile care mușcă. Părinții nu trebuie să-și facă griji pentru mucegai.
🛀【DOMEN DE APLICARE】 Conform principiului vidului, suprafața netedă are cel mai bun efect de adsorbție. Copiii pot asambla jucării de pistă de apă, indiferent dacă se joacă în cadă sau în afara acesteia. De asemenea, este potrivit pentru pervaz, oglindă, ușă sau alte suprafețe netede.
🛀【GARANȚIA CALITĂȚII】Toboganul de jucărie de baie vine cu o cutie atractivă, care este o alegere ideală pentru cadouri de zi de naștere sau festive, cum ar fi Ziua Recunoștinței sau Crăciunul etc. Dacă aveți întrebări sau probleme de calitate cu aceste jucării de baie pentru copii, vă rugăm să trimiteți un e-mail direct vânzătorului și vă vom oferi o soluție în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.