Jucării de baie BelleStyle pentru copii, jucării de baie pentru bebeluși, apă pentru înot broasca țestoasă pinguin cadă mecanică cu ceas Joc de jucărie pentru piscină pentru copii, băieți, fete, copii mici, timp de baie pentru bebeluși


Pret: £9.99
(as of Jan 09,2023 15:48:44 UTC – Detalii)

BelleStyle este o companie de brand care a fost fondată în 2018, are ca scop cercetarea și dezvoltarea, designul și inovarea în jucăriile educaționale pentru copii, oferind consumatorilor produse de înaltă calitate și creativitate.
🐢 🐧【Jucării de baie adorabile】 – Culorile strălucitoare și designul de broaște țestoasă și pinguin cu aspect drăguț vor atrage cu ușurință atenția copiilor tăi, jucărie de baie distractivă pentru a-ți atrage copilul să facă băi. Mărimea potrivită este bună pentru mâinile mici.
🐢 🐧【Ora fericită pentru baie pentru bebeluș】- Condus cu ceas! Nu sunt necesare baterii. Răsuciți în sensul acelor de ceasornic mânerul de sub jucărie și apoi eliberați-l și broasca țestoasă sau pinguinul va înota rapid în apă în jurul copiilor dvs. Jucăriile de baie plutitoare vor permite micuților tăi să se distreze la baie!
🐢 🐧【Interacțiunea părinte-copil】Setul de jucării de baie BelleStyle pentru copii este un cadou excelent pentru a îmbunătăți relația dintre părinți și copii. Este un cadou frumos pentru copii mici și bebeluși, pentru a se distra la nesfârșit în timpul băii și a vă face familia plină de fericire.
🐢 🐧【Jucării educaționale timpurii】 – Culorile strălucitoare ajută la antrenarea capacității copiilor de a distinge culorile, de a le dezvolta coordonarea ochi-mână, dexteritatea și abilitățile motorii. Cadoul perfect pentru Crăciun, ziua de naștere și sărbători pentru băieți și fete.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.