Jucării cu ventuză Akfowsty – 16 bucăți Jucării de baie pentru copii Jucării senzoriale pentru băieți de 3-7 ani, fete, jucării pentru eliberarea stresului, jucării pentru fereastră, jucării cu ventuză, jucărie de construcție din silicon cu depozitare în coajă de ou.


Pret: £12.99
(as of Oct 30,2022 03:22:10 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
【ÎNCURAJĂ CREATIVITATEA】 Jucăriile de baie pentru copii mici încurajează imaginația și interacțiunea copilului, precum și ajută la dezvoltarea abilităților motorii, coordonarea ochi-mână, gândirea vizuală și concentrarea. Permite copiilor să construiască o serie de forme ciudate, structuri ciudate și creații distractive! Jucării cu ventuze ca jucării pentru autism. De asemenea, sunt un instrument excelent de relaxare pentru adulți și jucării cu tulpină ideale pentru copiii de 3 4 5 6 7 ani.
【Jucării senzoriale rezistente】Am creat o jucărie unică pentru copii din silicon, cu texturi și umflături pentru o experiență senzorială supremă. Aceste jucării cu aspirație pentru copii sau jucării pentru băieți vor satisface nevoile senzoriale de jucărie, încurajând în același timp dezvoltarea abilităților motorii fine și concentrarea. Cadouri pentru băieți sau fete de 3-7 ani pe care nu trebuie să le ratați.
【VERSATILE ȘI PORTABILE】 Aduceți distracția în timpul băii, călătoriile cu mașina, ferestrele, dulapurile școlii, scaunele înalte sau birourile de birou; jucăriile de aspirare lasă loc pentru imaginația fiecărui copil. Designul de depozitare a coajelor de ouă de dinozaur le face ușor de luat în călătorii cu mașina, de a le transporta la școală sau de a le aduce la birou. Jucăriile cu ventuză pentru copii vor fi o jucărie grozavă de călătorie.
🎁【GARANTIE DE SATISFACȚIE 100%】 Jucăriile pentru cadă sunt concepute pentru a face copiii mai inteligenți, mai imaginativi și mai creativi. Jucăriile cu ventuze le vor aduce copiilor tăi mai multă fericire. Setul de jucării cu aspirație este un cadou perfect pentru ziua de naștere de Crăciun pentru băieți și fete de 3 4 5 6 7 ani. Siguranța copilului dumneavoastră și satisfacția dumneavoastră sunt urmărirea noastră. Orice întrebare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în 24 de ore

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.