Jucării cu mașină de pompieri GizmoVine, jucării cu mașină de pompieri la scară 1:16 pentru copii de 3 ani, camion de pompieri pentru copii cu scară extinsă cu sunet ușor, vehicule de joacă pentru copii Jucării cu mașină de pompieri pentru copii 3-8 ani


Pret: £32.99 - £14.18
(as of Nov 02,2022 04:27:53 UTC – Detalii)

  • Dacă vrei puzzle-uri, elementele de bază pe care le are fiecare jucărie GizmoVine;
  • Dacă vrei să trimiți copilul unui prieten, această dimensiune GizmoVine nu te va face niciodată să arăți jenant;
  • Dacă încă vă pasă de cost, atunci GizmoVine este corect.
  • Permițând copilului să participe la viața ta, îți oferă, de asemenea, șansa de a păși în inima copilului tău!

🚒【Capacități de extindere】Această jucărie cu camionul de pompieri dezvoltă capacitatea de manipulare, abilitățile motorii, mintea rapidă, simetria și creativitatea copilului în timp ce se joacă cu camionul.
🚒【Caracteristici】 11,81 x 4,06 x 5,71 inchi (30 x 10,3 x 14,5 cm), dimensiune mare, dar potrivită pentru a fi purtată oriunde, în aer liber sau în interior; Fabricat din plastic de înaltă calitate, non-toxic, inodor, puternic și rezistent la picături, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță.
🚒【Jucabilitate și scenarii aplicabile】Scara pivotantă mută perechea de pompieri în interior și în jos din camion, astfel încât aceștia să poată lupta cu focul și să devină eroi. Set foarte durabil pentru utilizare în interior și exterior, inclusiv gazon, terase, sufragerie, grădinițe, grădiniță și oriunde altundeva.
🚒【Ce primești】 Cumpărând această jucărie înseamnă că poți obține orice serviciu dorești despre produs! Atâta timp cât există o problemă, calitatea produsului sau orice alte probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, noi GizmoVine suntem mereu online pentru a vă rezolva orice problemă!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.