Jucării cu dinozauri pentru băieți, proiector cu dinozauri Jucării pentru copii Lumină de noapte Copii pentru 3-8 ani Băieți Jucării senzoriale 2 în 1 Cadouri de aniversare pentru copii de 2-10 ani Jucării pentru copii mici Cadou de botez pentru băieți


Pret: £16.99 - £12.72
(as of Oct 31,2022 04:37:29 UTC – Detalii)

Unul negru
Lampă de proiectare cu jucării cu dinozaur: vecheta cu LED-uri vine cu rotație de 360 ​​de grade, cu 16 combinații de culori și control tactil pentru a regla 16 culori diferite după cum doriți. Vehiculul cu jucării cu dinozaur poate fi fixat în culori dinamice sau în gradient pentru a decora camera copiilor, camera de zi. , dormitor.
Mod de alimentare dublă: JKGIFTS Dinosaur Toys Night Light și proiectorul de mașină pentru copii pot fi alimentate cu 4 baterii AAA (nu sunt incluse) sau cablu de 5 V conectat la PC sau adaptorul de acasă (nu este inclus), ceea ce este foarte ușor și convenabil. Este o mare lumini decorative creative pentru dormitorul copiilor, camera de zi, sufrageria și decorarea în aer liber.
Ecologic și siguranță: Lampa LED cu jucării de dinozaur și proiectorul pentru mașină pentru copii sunt fabricate din material ecologic aprobat și sigur, sigur și inofensiv pentru corpul uman. Lumina de noapte vine cu lumină moale, uniformă, care nu pâlpâie, făcând-o sigură pentru copiii tăi. Este un lumini de noapte pentru copii foarte uman și practic pentru cameră.
Cadouri ideale pentru copii: Căutați cadouri de Ziua Copilului, cadouri de ziua de naștere, cadouri de Crăciun, cadouri de Halloween sau decorațiuni pentru petreceri cu dinozauri sau mașini? Luminile de noapte cu dinozauri JKGIFS sunt cea mai bună alegere. Acestea nu sunt doar jucării pentru copii, ci și o lumină de noapte. Jucăriile cu dinozaur pentru băieți și fete de 3-9 ani sunt o jucărie educațională grozavă pentru copii. Aceste jucării cu dinozauri nu pot fi doar o veche de noapte, un proiector de dinozauri rotativ la 360°, ci și un cadou ideal pentru decorarea dormitorului copiilor.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.