Jucării cu dinozaur Qukir pentru băieți 3 4 5 6 ani, Jucării cu dinozaur pentru băieți de 3-8 ani Mașini de jucărie Cadouri de aniversare pentru băieți de 3-8 ani Jucării pentru copii Jucării pentru băieți 3-8 ani Mașină cu tragere înapoi Jucării pentru copii mici


Pret: £18.99 - £10.19
(as of Nov 04,2022 17:03:01 UTC – Detalii)

Jucării cu dinozauri
【Portabilitate】 Dimensiunea jucăriei cu dinozaur este potrivită pentru băieți și fete peste 3 ani. Lungime 5 inchi, inaltime 1,3 inci, aceasta masina de jucarie este convenabila pentru copii pentru a o transporta in excursii scurte, camping, picnicuri.
【Sigur și durabil】 Mașinile de jucărie cu dinozauri sunt fabricate din materiale PVC sigure, prietenoase, rezistente la cădere, non-toxice. Nu va răni pielea copilului, mașina poate merge normal chiar dacă cade de pe masă!
【Nouă actualizare】 Roțile mașinilor de jucărie cu dinozauri sunt realizate din material PP 40%. Indiferent dacă copilul se află pe o podea netedă sau din lemn, pe o măsuță de cafea din sticlă sau pe o podea brută din beton, acesta este neobstrucționat.
【Cadou ideal de jucării cu dinozaur pentru copii】Mașinile de jucărie cu dinozaur sunt ambalate frumos, potrivite pentru băieții cu vârsta cuprinsă între 3-8 ani ca cadouri surpriză, cadouri de zi de naștere, cadouri de recompensă, copiii vor fi încântați și uimiți!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.