Jucării cu dinozaur pentru băieți și fete de 3 4 5 6 7+ ani, piese de dinozaur flexibile Jucării de mașină de curse pentru copii, o cursă rutieră mondială a dinozaurilor cu vârsta de 3 4 5 ani Băieți Fete Jucării pentru bebeluși Zi de naștere


Pret: £22.95
(as of Jan 07,2023 16:50:26 UTC – Detalii)

Piesele de urmărire de dinozaur sunt instalate într-un tip snap, care este ușor de instalat și ferm. Jucăria de cale instalată pentru 4-7 este flexibilă, care se poate răsuci la stânga sau la dreapta, permite multă flexibilitate pentru a realiza un nou aspect al pistei pentru diferite variații.
【Posibilitate nesfârșită】 Ansamblu de șenile flexibile de culoare verde măsline ușor de răsucit, flexat pentru a forma diferite forme de șenile, mutat și remodelat. Urmărește ușor de construit configurații nelimitate de piste. Copiii se vor bucura de distracția în curse cu aceste jucării uimitoare pentru băieți de 3 4 5 6 7+ ani!
【Bucurați-vă de lumea preistorică】: Porniți vehiculele militare și vedeți cum ocolește pistele, trecând prin pante și urmăriți dinozaurul în parc. Acest set de piste pentru mașini pretinde că aduce copiii în lumea Jurassic cu dinozauri realiști.
【Plastic ABS ecologic】: Sigur și nu dăunează copiilor. jucărie ecologică și absolut sigură pentru copii. Calitate înaltă și durabilă. Mașina necesită 1 x1,5 V „AA” (nu este inclusă). Recomandați cadouri pentru 3 4 5 6 7+ ani băieți fete.
【Cadou minunat pentru pasionații de jucării cu dinozauri】Cadouri grozave pentru ziua de naștere, ziua copiilor, Crăciun, Chanukah, Paște, STEM, activități de tabără de vară, activități școlare! În vârstă de 3 4 5 6 7 ani băieți fete copii cadouri. Dacă aveți vreo problemă, vă rugăm să ne contactați!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.