Jucării cu dinozaur Mașină Rc pentru băieți de 3 4 5 6 ani, jucării cu mașină cu telecomandă pentru copii, jucării cu dinozaur pentru cadou de zi de naștere, cadou pentru băieți 3-12 ani pentru băieți, copii, fete (verde)


Pret: £12.99
(as of Nov 03,2022 18:21:49 UTC – Detalii)


Dinozaur Toys Rc Car pentru băieți și fete

Această jucărie cu mașină rc cu dinozaur poate satisface toate imaginațiile micuțului tău despre anticul parc jurasic, ținându-i pe cei mici distrați și ocupați ore întregi cu prietenii sau familia!

Această jucărie cu dinozaur rc este un must-have pentru fanii jucăriilor cu mașini. Dacă doriți să oferiți copilului dvs. un cadou distractiv și semnificativ, aceste jucării cu camion pentru băieți sunt cea mai bună alegere.

Specificațiile produsului:

Dimensiuni pachet: 15,7 cm / 6,1 in × 10 cm / 3,9 in × 12,4 cm / 4,8 in.

Dimensiune produs: 15,3 cm/6in × 9,5cm/3,7in × 12cm/4,7in

Putere: sunt necesare 4 baterii AA de 1,5 V pentru o mașină cu telecomandă: 2 pentru telecomandă și 2 pentru mașina RC. Vă sugerăm să cumpărați baterii suplimentare sau baterii reîncărcabile, astfel încât distracția copiilor să nu fie întreruptă.

Material: plastic ABS (fabricat din plastic gros durabil, non-toxic)

Include:
1×Mașină Rc de jucărie cu dinozaur realistă
1 × telecomandă
1 × cutie cadou frumos ambalată

【UȘOR DE UTILIZAT】Mașinile noastre RC Dinozaur sunt ușor de utilizat. Navigare ușoară pe designul telecomenzii, butoane înainte și înapoi cu funcții de rotație ușoare, mașini cu dinozaur rc o jucărie educațională grozavă de învățare pentru 3-4 ani care poate îmbunătăți capacitatea de reacție a copiilor și poate inspira interesul copilului.
【Distanță ultra-lungă】Datorită tehnologiei de transmisie de 27 MHz, această mașină RC are performanțe excelente de control off-road și o rază de control de până la 200 de metri. Poate rula înainte/înapoi și poate întoarce la stânga/la dreapta. Operarea ușoară oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani o experiență de curse interesantă! REȚINEȚI că virajul la stânga/dreapta necesită putere înainte/înapoi pentru a conduce în același timp.
【Excelență incomparabilă】 Alegere excelentă de cadou pentru băieți și fete. mașină jucăușă, potrivită pentru distracția în familie; Însoțitor pentru copii, îi ține pe copii implicați și distrași și oferă un mod distractiv și educativ de a se juca. Fabricat din plastic ABS dur, caroserie fermă și durabilă pentru a te juca. În plus, acest vehicul RC este ușor și de dimensiuni adecvate pentru a fi depozitat și transportat. Copiii tăi se pot juca oriunde și oricând doresc.
【Serviciul post-vânzare foarte lung】 oferă un serviciu post-vânzare foarte lung pentru produsele pe care le proiectează și le vinde. astfel încât să puteți achiziționa cu liniște. Dacă apar probleme în decurs de un an, nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul să o rezolvăm.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.