Jucării cu aspirație, 40 de bucăți Jucării de baie pentru copii Jucării senzoriale pentru băieți de 3, 4, 5, 6, 7 ani, fete, Jucării de stres Jucării de eliberare a stresului Jucării cu ventuze Blocuri de construcție din silicon cu depozitare din coajă de ou de dinozaur


Pret: £29.99 - £19.74
(as of Jan 07,2023 09:57:06 UTC – Detalii)

De la brand

jucării de aspirarejucării de aspirare

jucării de aspirarejucării de aspirare

Jucării educaționale

demontați jucăriile robotdemontați jucăriile robot

demontați jucăriile cu dinozauridemontați jucăriile cu dinozauri

demontați jucăriile cu burgeridemontați jucăriile cu burgeri

demontați jucăriile cu dinozauridemontați jucăriile cu dinozauri

🐣【ÎNCURAJĂ CREATIVITATEA】 Jucăriile de baie pentru copii mici încurajează imaginația și interacțiunea copilului, precum și ajută la dezvoltarea abilităților motorii, coordonarea ochi-mână, gândirea vizuală și concentrarea. Permite copiilor să construiască o serie de forme ciudate, structuri ciudate și creații distractive! Jucării cu ventuze ca jucării pentru autism. De asemenea, sunt un instrument excelent de relaxare pentru adulți și jucării cu tulpină ideale pentru copiii de 3 4 5 6 7 ani.
🛀【VERSATILE ȘI PORTABILE】 Aduceți distracția în timpul băii, călătoriile cu mașina, ferestrele, dulapurile școlii, scaunele înalte sau birourile de birou; jucăriile de aspirare lasă loc pentru imaginația fiecărui copil. Designul de depozitare a coajelor de ouă de dinozaur le face ușor de luat în călătorii cu mașina, de a le transporta la școală sau de a le aduce la birou. Jucăriile cu ventuză pentru copii vor fi o jucărie grozavă de călătorie.
💞【PROIECTAȚI ÎN SIGURANȚĂ】Aceste jucării senzoriale cu supărare au trecut certificarea CPSIA și ASTM F963 în SUA și certificarea EN71 și CE în UE. Jucăriile de baie pentru copii sunt fabricate 100% din cauciuc siliconic de înaltă calitate, fără BPA, fără latex. , acestea sunt suficient de moi încât nu-ți vor răni copiii mici, de asemenea, nu vor lăsa reziduuri sau urme pe mese, cadă, ferestre și alte suprafețe plane.
🎁【GARANTIE DE SATISFACȚIE 100%】 Jucăriile pentru cadă FOM sunt concepute pentru a face copiii mai inteligenți, mai imaginativi și mai creativi. Jucăriile cu ventuze le vor aduce copiilor tăi mai multă fericire. Setul de jucării cu aspirație este un cadou perfect pentru ziua de naștere de Crăciun pentru băieți și fete de 3 4 5 6 7 ani. Siguranța copilului dumneavoastră și satisfacția dumneavoastră sunt urmărirea noastră. Orice întrebare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în 24 de ore

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.