Jucărie robot Bakoherp Cadouri pentru copii, Jucărie robot mare cu telecomandă, Robot de control gestual RC programabil, Robot educațional de mers, dans, cânt, cadouri de zi de naștere pentru băieți, fete, vârste 5-10 ani


Pret: £43.99 - £37.39
(as of Nov 05,2022 02:14:06 UTC – Detalii)

8
【Programare intelectuală】Copiii pot programa jucăriile robot pentru a da comenzi și îi pot face să efectueze o serie de acțiuni coerente cu mai multe comenzi. Lasă-ți copiii să creeze și rezultatele vor fi neașteptate! Jucăria robot conține peste 18 cântece, 4 trucuri științifice și două povești.
【Controler și recunoaștere a gesturilor】Jucăria robot cu telecomandă poate fi controlată prin detectarea gesturilor și telecomandă. Robotul poate fi controlat să spună povești, să cânte, să danseze și să execute comenzi complexe de acțiune. Iar ochii LED ai robotului își pot schimba culoarea, așa că arată foarte cool noaptea!
【Jucării robot reîncărcabile】Bakoherp acordă atenție protecției mediului. Acest robot este alimentat de o baterie încorporată și vine cu un cablu de încărcare USB. 60 de minute de încărcare și 80 de minute de joc.
【Material sigur și cadouri amuzante】 Fabricat din material plastic ABC de înaltă calitate, non-toxic și ecologic, sigur și durabil; Aspect neted. O jucărie ideală pentru băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, care încurajează creativitatea și ingeniozitatea. Un cadou minunat de ziua de nastere si de Craciun pentru copii. Surprinde-ți copilul cu acest robot astăzi!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.