Jucărie pentru bebeluși cu crab târât, jucării senzoriale pentru 1 2 3 4+ ani, băieți, fete, cu lumină LED și muzică, cadouri de aniversare pentru copii de 1-7 ani, electronice Jucării pentru animale de companie Jucării cu obstacole evitate automat


Pret: £18.99
(as of Jan 08,2023 10:16:18 UTC – Detalii)

crab târâind
🦀Efecte de lumină și sunet🦀 Muzica va fi redată când crabul scapă, ambii ochi se vor lumina. Este o oportunitate fantastică pentru micuțul tău să exploreze și să învețe lucruri noi despre lume, micuțului tău cu siguranță îi va plăcea acest crab plimbător.
🦀Durabil și de calitate premium🦀 Această jucărie cu crab pentru copii este fabricată din plastic ABS, neted lustruit, fără bavuri. ține-ți copiii departe de a se răni în timpul jocului fericit. dimensiunea perfectă, potrivită pentru mâinile mici, să țină și să se joace, ușoară, să ia cu tine pentru întâlniri de joacă.
🦀Joc de lungă durată🦀Jucăria muzicală electronică cu crab este alimentată de o baterie cu litiu de 3,7V și poate dura 20-30 de minute după încărcarea completă (aproximativ 2 ore). Utilizați cablul de alimentare USB (inclus) pentru a încărca bateria înainte și după utilizare. Asigurați-vă că jucăria este oprită în timpul procesului de încărcare.
🦀Cadou ideal pentru bebeluși🦀 Această jucărie de târât este ideală pentru zile de naștere, Crăciun și alte cadouri de sărbători pentru copii, jucăriile distractive vor aduce o mulțime de surprize și distracție bebelușului. Jucăria perfectă este indispensabilă pentru creșterea copiilor.☆ Indiferent de ceea ce vă provoacă confuzia și nemulțumirea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.