Jucărie muzicală reversibilă Caracatiță pentru copii de 1 an Tumbler Jucării muzicale pentru bebeluși cu lumini și cântece Jucării 6-9-12 luni Jucărie senzorială pentru bebeluși pentru băieți Fete 1 2 3 ani Cadou de zi de naștere Primele cadouri


Pret: £9.99
(as of Nov 04,2022 23:58:53 UTC – Detalii)

jucării muzicale pentru educație timpurie

【Ușor de utilizat】 Jucăriile muzicale pentru bebeluși Include 6 butoane cu 5 moduri de redare. Jucăria de învățare pentru bebeluș poate reda 3 cântece amuzante, 3 sunete de animale (pisică, broască, rață), numărul 1-10, 9 versuri, 3 sunete de scuturare (cal, elefant, pisică). Este jucăria muzicală amuzantă pentru băieți și fete. 1-3 ani.
【Design de iluminat pentru jucării muzicale pentru bebeluși】Această jucărie muzicală pentru bebeluși are un design de iluminare, când porniți întrerupătorul, capul lui va aprinde o lumină colorată. Potrivit pentru jucăriile mici pentru copii de 6-12-18 luni.
【Design Tumbler】Această jucărie muzicală amuzantă cu roți și lumini colorate încurajează bebelușii să atingă și să exploreze. Jucăria muzicală nu cădea niciodată, încurajează copilul să nu renunțe niciodată și să continue să se târască înainte. Credem că această jucărie muzicală pentru copii este un cadou grozav pentru băieți fete 12 24 36 luni 1 2 3 ani.
【Cadouri pentru bebeluși】 Această jucărie muzicală poate rezista la lovituri, zgârieturi și căderi, este suficient de robustă pentru ca bebelușii să se joace. Jucării senzoriale pentru bebeluși 6 12 24 36 luni plus, Cele mai bune jucării pentru cadouri de Paște pentru prima aniversare de Crăciun pentru copii mici, băieți și fete.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.