Jucărie Montessori 5 în 1, Jucării educaționale din lemn Montessori preșcolare pentru copii mici Joc de ciocănitoare pentru prinderea cormilor și recoltarea morcovilor Puzzle-uri de sortare din lemn și cuburi de stivuire Jucării 2 3 4 5 ani Fete Băieți


Pret: £22.99 - £19.54
(as of Jan 05,2023 22:18:24 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

🐦【Jucărie pentru abilități motrice 5 în 1】① Creșteți și recoltați morcovi,② Eliminați dăunătorii, ③ Această jucărie preșcolară oferă exerciții de abilități motrice, coordonare ochi-mână, Fiecare formă de fruct se potrivește printr-o gaură de aceeași formă în lemn. cub, ④ Cu o frânghie și patru roți pe camion, copiii îl pot trage sau împinge, ⑤ Cuburile de lemn le facilitează depozitarea pieselor copiilor. Vă recomandăm să jucați această jucărie din lemn sub supravegherea unui adult.
🍓【Jucării educaționale pentru vârsta de 2 3 4 5 6 și peste】 Jucăriile din lemn Montessori sunt jucării ideale pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării ochi-mână. Recunoaște forme și culori prin această jucărie pentru copii, ajută la dezvoltarea capacității cognitive de mărime a copiilor și la cultivarea capacității spațiale. Încurajează abilitățile motorii fine, coordonarea ochi-mână, dexteritatea și concentrarea prin potrivirea formei și stivuirea blocurilor de lemn.
🎁【Cadou ideal perfect】Livada fermei cu jucării educative este o jucărie foarte interesantă și educativă, potrivită pentru interacțiunea familiei dintre părinți și copii. Alegere bună pentru băieți și fete preșcolari ca cadouri de ziua de naștere, cadouri de Crăciun, cadouri de Halloween, cadouri de familie, cadouri de sărbători etc.
🐛【Atenție】Spălarea cu apă este interzisă, jucăriile din lemn se vor umfla și se vor deforma atunci când sunt expuse la apă și vopseaua va cădea. Îl poți curăța cu o cârpă. Vă rugăm să nu puneți jucăria în umiditate sau să evitați lumina soarelui, se poate mucegai sau crăpa. Dacă aveți orice problemă cu jucăria noastră pentru copii mici, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaje, vă vom ajuta să vă rezolvați problema în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.