Jucărie excavator cu telecomandă Top Race Tractor RC complet funcțional Tractor cu telecomandă Jucării excavator cu 7 canale cu lumini și sunet Tractor pentru copii pentru băieți și fete


Pret: £34.99
(as of Jan 04,2023 17:29:48 UTC – Detalii)

tractoe, controll, controlat, mic, cascadorie, mașină, top, cursă, tractoare, băieți, copil, radio, temote,
🎮 CADOU PERFECT: Jucăria excavator cu telecomandă cu arc electric oferă distracție fără sfârșit pentru copii. Telecomanda cu design Arc o face usoara si ergonomica pentru mainile mici. tractorul de construcție include lumini și sunet, excelent pentru copii pentru a-și îmbunătăți reflexele de conștientizare de sine, coordonarea ochi-mână, imaginația și creativitatea. În cele din urmă, vine într-o cutie galbenă strălucitoare, oferind o primă impresie instantanee asupra cadoului.
🎮LUȚI-O ÎN EXTERIOR: excavatorul de jucărie tractor vine cu motoare și roți puternice, ceea ce îl face capabil să iasă în teren. În plus, un cadru robust face excavatorul extrem de durabil. Poate fi folosit în interior și în exterior. În cele din urmă, o linguriță mare înseamnă că săpatul de pământ va fi o experiență realistă și plăcută. De asemenea, poate urca pe dealuri de nisip sau mici obstacole trăgându-se cu brațul excavatorului. La fel ca cele reale!
🎮 INTERACTIV: Ține-i ocupați!! excavatorul este livrat cu efecte sonore realiste, lumini și părți galbene care vă vor menține copilul angajat ore întregi, în timp ce își construiește abilitățile esențiale de dezvoltare. Stimulează imaginația plină de viață a copilului tău prin construirea, conectarea, montarea și prefacerea, toate făcând parte din această jucărie noută plină de distracție. Perfect pentru copiii în creștere! Motorul folosește o baterie LiPo reîncărcabilă, iar transmițătorul folosește 3 celule AAA.
🎮 CONSTRUCȚIE DE CALITATE: Lungime 14 inchi lățime 6 inci înălțime 8 inci, acumulator arc lipo și încărcător incluse. Jucăria noastră tractor a fost realizată din plastic gros, non-toxic, care este atât sigur, cât și fiabil. Benzile de cauciuc durabile oferă o tracțiune excelentă pentru a depăși condițiile interioare și exterioare, la fel ca un excavator adevărat.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.