Jucărie de sortare de forme Shake ‘n’ Match Hape (12+ luni)


Pret: £19.10 - £16.41
(as of Oct 30,2022 17:10:59 UTC – Detalii)

De la producator

Hape – Sortator de forme de agitare și potrivire

De ce ne place acest produs: culori luminoase moderne cu un design clasic Snur elastic ușor, dar sigur Construcție din lemn cu finisaje non-toxice

Agitați și potriviți, distracție de învățare

Exclusiv din Hape Toys, sortatorul de forme Shake and Match este o soluție excelentă pentru copiii care încep să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor prin încurajarea conștientizării culorilor și formelor. Copiii pot potrivi blocurile cu găurile potrivind culoarea sau forma. Pentru a scoate blocurile din Shape Sorter, doar trageți deoparte banda elastică și scuturați-le. Toate formele de bloc sunt umplute cu margele pentru a le oferi copiilor distracție zgomotătoare atunci când nu sunt ocupați să-și dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor și de sortare a formelor.

Despre Hape

Jucăriile Hape sunt concepute pentru copii. Fiecare produs este dezvoltat pentru a îmbunătăți abilitățile de dezvoltare ale copilului. Hape crede că viitorul începe și aparține copiilor noștri. Este de datoria noastră să le lăsăm cu posibilități infinite, nu cu probleme de nerezolvat. Jucăriile noastre sunt create pentru a inspira joaca, învățare și explorarea lumii în care trăim; prin practici de afaceri responsabile aspirăm să lăsăm lumea într-o stare mai bună decât atunci când am primit-o.

BLOCURI DE LEMN: Fiecare bloc de lemn are un sunet unic și se potrivește cu culoarea de pe sortator
DEZVOLTARE: Sortatorul de forme din lemn îi ajută să-i învețe pe copii despre diferite forme, sunete și culori, precum și rezolvarea problemelor, coordonarea mână-ochi și dexteritate
CALITATE: Toate jucăriile din lemn Hape sunt realizate cu un angajament față de durabilitate, în conformitate cu standardele internaționale de siguranță și calitate.
JUCĂRIE DIN LEMN PENTRU COPII: Potrivită pentru copii de la 12 luni

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.