Jucărie de dinozaur Jurassic World Dominion, figură de acțiune Brachiosaurus 32 inch lungime cu articulații articulabile, cadou pentru copii și colecționar, HFK04


Pret: £53.95
(as of Jan 06,2023 07:28:13 UTC – Detalii)

Pregătește-te pentru acțiune și aventură palpitantă cu Jurassic World Dominion! Acest Brachiosaurus incredibil de realist are 28 inci înălțime și 32 inci lungime și este inspirat de film cu o sculptură complet nouă a capului. Are o posibilitate sporită și un design incredibil, precis pentru film. Gâtul elegant lung are articulații multiple. Colectionarii vor adora acest dinozaur foarte mare care isi construieste Jurassic World. Aduceți acest dinozaur LA VIAȚĂ cu jocul digital extins folosind Realitatea Augmentată (AR)! Îndrăznește să vezi cât de mult poate fi jocul cu dinozauri! Doar scanează codul ADN ascuns cu orice dispozitiv inteligent pentru a debloca experiențele AR în aplicația gratuită Jurassic World Facts (Android și iOS). Dispozitivul inteligent nu este inclus. Culorile și decorațiunile pot varia.
Recreează scene mari de dinozauri cu membrele articulate ale acestei figurine de acțiune de 32 inci, inclusiv articulații multiple în gâtul lung și elegant.
Bucurați-vă de dimensiunea mare a acestei figurine, care o face ușor de manevrat chiar și pentru mâinile mici. Poate domina orice colecție de dinozauri.
Este un cadou grozav pentru copiii cu vârsta de 4 ani și peste care iubesc jocul de acțiune cu dinozauri.
Descarcă aplicația gratuită Jurassic World Facts (Android și iOS) și vezi că jocul cu dinozauri devine REAL! Găsiți codul ADN ascuns și scanați-l cu orice dispozitiv inteligent pentru a iniția opțiunile de realitate augmentată. Dispozitivul inteligent nu este inclus.
AR le permite copiilor să studieze dinozaurul în laborator prin învățare vizuală distractivă și să exploreze diferite moduri, cum ar fi termică și radiografie! Apoi, treceți la nivelul următor și aduceți dinozauri în lumea noastră prin AR – faceți dinozaurul să apară în orice cameră. ALERGA!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.