Jucărie de baie plutitoare Nuby Octopus


Pret: £9.50
(as of Jan 09,2023 06:28:59 UTC – Detalii)

Jucărie de baie plutitoare Nuby Octopus
Această caracatiță plutitoare și fericită face ca timpul băii să fie foarte distractiv cu o activitate interactivă, captivantă, pentru ca cei mici să se joace. În baie sau în afara acesteia, bebelușul poate încerca să prindă accesoriile de tentaculele noului său prieten preferat și să chicotească o mulțime pe parcurs.
De asemenea, este grozav la distracția copiilor mai mari și la ora băii, când poți transforma jocul într-o competiție. Culorile și formele distractive vor stimula simțurile celor mici, iar jocul le va îmbunătăți coordonarea ochi-mână în același timp cu păstrarea atenției.
Acest prieten de caracatiță poate fi folosit pentru mai mult decât doar la baie. Este ideal pentru a lua în piscina pentru copii sau dacă micuțul tău îi strălucește, îl poți duce oriunde în aventurile tale.
Este robust și durabil, fără a fi nevoie să-l strângeți după băi și face un cadou destul de grozav!
Nuby, la fiecare pas
DEZVOLTAREA SENSORIALA – Culorile si formele distractive vor stimula simturile micutului tau, iar jocul ii va imbunatati coordonarea mana-ochi in acelasi timp cu mentinerea atentiei.
VERSATILA – Aceasta jucarie pentru bebelusi poate fi folosita atat in cada, cat si in piscina pentru copii din gradina.
DURABILĂ – Caracatița este complet sigilată, ceea ce înseamnă că nu poate intra apă și nu este nevoie să o stoarceți după utilizare.
GAMA BATHTIME – La Nuby, ne mândrim cu îndrumarea (noilor) părinți la fiecare pas: această jucărie caracatiță face parte din colecția noastră fantastică pentru timpul băii, disponibilă prin magazinul nostru.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.