Jucărie 3D de demontat SHAWE pentru băieți de 3, 4 și 5 ani – Set de jucării creative de construcție – Asamblare puzzle-uri Set de jucării de joacă cu cutie de depozitare


Pret: £20.99 - £16.99
(as of Jan 08,2023 20:04:16 UTC – Detalii)

Jucărie SHAWE Building Blocks Pegboard
Set de jucării de construcție Demontați jucării cu șurubelnițe, piuliță și cheie
Jucării de construcții Bloc de construcție 3D Puzzle creativ Set DIY pentru copii cu vârsta peste 3 ani

【DISTRACȚIUNE PENTRU BĂIEȚI DE 3+ ANI】
Jucărie de construcție distractivă superbă pentru copiii care o pot construi, o pot demonta și o pot lua de la capăt. Copiii vor îmbunătăți concentrarea și abilitățile fine ale mâinilor.

【MATERIALE PRIETENOSĂ】
Fabricat din plastic ABS prietenos, non-toxic și durabil, inclus burghiu electric (utilizați 2 x 1,5 V de înaltă calitate
bateriile nu sunt incluse), burghie și șuruburi. Toate piesele sunt mari și ușor de folosit.

【CADOU MINUNAT】
Idee grozavă de cadou pentru zile de naștere, petreceri, distracție după școală, proiecte de vară, cadou de Crăciun pentru copii sau
Toate celelalte sărbători pentru iubitorii de vehicule de toate vârstele!

【DEZVOLTAREA COPILULUI】
Asamblarea necesită un nivel elementar de concentrare pentru a promova dezvoltarea capacității de atenție a copilului dvs.
coordonare ochi-mână, memorie și seturi de abilități de rezolvare a problemelor.

【GARANȚIA CLIENTULUI】
Politica de retur 31 de zile fără întrebări și retururi GRATUITE!

【DISTRACȚIUNE PENTRU BĂIEȚI DE 3+ ANI】 Jucărie de construcție distractivă superbă pentru copiii care o pot construi, o pot demonta și o pot lua de la capăt. Copiii vor îmbunătăți concentrarea și abilitățile fine ale mâinilor.
【DEZVOLTAREA COPILULUI】 Seturile de jucării de asamblare necesită un nivel elementar de concentrare pentru a promova dezvoltarea atenției copilului dvs., coordonarea ochi-mână, memoria și seturile de abilități de rezolvare a problemelor.
【MATERIALE PRIETENOSĂ】 Fabricat din plastic ABS prietenos, non-toxic și durabil, Include burghiu electric (folosește 2 baterii de 1,5 V de înaltă calitate nu sunt incluse), burghiu și șuruburi. Toate piesele sunt mari și ușor de folosit.
【SERVICIUL CLIENȚI】31 de zile fără întrebări, politică de retur și retururi GRATUITE!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.