JRBSVA Baby TV Jucării cu telecomandă – Telecomandă pentru copii și copii mici Jucării senzoriale pentru bebeluși 6-12 luni Jucării educaționale pentru băieți de 1-2 ani Jucării muzicale Cadouri 6-18 luni Băieți Fete


Pret: £11.99
(as of Jan 08,2023 17:36:02 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【JUCĂRIE DE ÎNVĂȚARE PRECOZĂ】: Curios pentru tot ceea ce este natura copilului. Butoanele de culoare introduc cunoașterea culorilor și numerele pentru a dezvolta capacitatea de gândire. Puteți comuta sunetul prin butoane de culoare diferite și puteți reda muzică cu butoane galbene. Îți va ajuta copilul să-și întărească simțurile văzului și auzului.
【MULTI LIMBA】: Această telecomandă de jucărie conține engleză, franceză și spaniolă. Imită o funcție de comutare a telecomenzii TV, copilul poate experimenta în timpul jocului.
【MATERIAL DE SIGURANȚĂ】: Fabricat din plastic ABS 100% sigur pentru copii. Sigur, non-toxic, de calitate superioară, super durabil. Sfaturi: Are nevoie de 2 * baterii AAA (nu sunt incluse).
【UȘOR DE UTILIZAT】: O telecomandă pentru copii este un cadou pentru copii. Butoanele mici concepute pentru mâinile copiilor, apăsarea butoanelor aduc o experiență amuzantă. Cadou perfect pentru băieți sau fete de peste 6 luni. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de această jucărie, vă rugăm să ne contactați direct pentru a înlocui sau a rambursa, prioritatea noastră principală este satisfacția clienților.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.