Joyreal Jucării de baie pentru bebeluși – Jucărie de baie pentru copii mici pentru 1 2 3 4 5 ani, Jucărie de baie pentru copii cu 3 jucării cu ventuză și 2 jucării de baie Cadou pentru băieți și fete


Pret: £23.99 - £21.99
(as of Jan 06,2023 23:38:32 UTC – Detalii)

  • Joyreal se angajează să ofere micuților tăi jucării de înaltă calitate, durabile și sigure.
  • Aduceți tone de distracție și bucurie atemporală copiilor din toată lumea.
  • Joyreal insistă, de asemenea, pe inovarea continuă și se străduiește să creeze jucării mai interesante și educative pentru copii.

🛀[ Wind up Swimming Turtle & Whale] – Jucăriile din cadă sunt durabile, dragă și fără baterie! Bebelușii îi vor privi trecând prin apă cu ușurință și încearcă să-și dea seama cum să o facă să meargă. Faceți ca ora băii să fie plină de chicoteli!!
🛀[Multifunctional Bath Toys] – 3 filaturi cu aspiratie pentru bebelusi se pot lipi puternic pe partea laterala a suprafetei netede a cada de baie, ceea ce distrag atentia atunci cand sunt spalate de parinti cu sampon si sapun. De asemenea, pot fi adsorbite pe orice suprafață netedă: perete, podea, masă, cadă, geam de mașină etc.
🛀[Make it Fun for Bathing] – Lasă copilul care plânge să nu mai plângă!! Acest set de jucării pentru cada de baie pentru copii este fabricat din ABS de înaltă calitate, margini netede care le permit copiilor să se joace în siguranță în baie și îi fac pe copii să fie îndrăgostiți de scăldat!!
🛀[Perfect Gift for Boys Girls] – Setul nostru de jucării de baie este perfect pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni, de asemenea, perfect pentru copii ca cadou de ANIVERSARE, sărbătoare sau Crăciun

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.