Joc de masă cu dart pentru copii de 76 cm pentru vârsta de 3-9 ani, jucării cu dinozaur pentru băieți Set cu 12 bile lipicioase pentru copii de 4-8 ani, joc de aruncare de petrecere pentru copii, cadouri de aniversare, ciorapi de Crăciun pentru 3-10 ani


Pret: £20.99 - £12.99
(as of Nov 04,2022 13:38:31 UTC – Detalii)

Setul nostru de jocuri cu darts cu bile lipicioasă cu dinozaur este imprimat cu un model drăguț de dinozaur pentru a adăuga un plus de distracție pentru copiii de 3-10 ani.
【Joacă-l oriunde】Setul de darts cu velcro pentru dinozauri este foarte sigur și distractiv pentru copiii cu vârsta între 3 și 10 ani. Îl puteți pune oriunde fără să vă faceți griji că va dăuna copiilor dvs. Doar agățați săgețile cu dinozaur pe cârlig și bucurați-vă de un joc amuzant de săgeți în interior sau în aer liber. Joacă-te în aer liber cu prietenii, păstrând distanțarea socială. Joc cu darts în aer liber pentru copii de toate vârstele. Jucării cu dinozaur pentru 3 4 5 6 7 8 9 10 ani băieți fete.
【Jocuri de petrecere cu dinozauri】 Designul tematic cu dinozauri cu velcro le permite copiilor să învețe și să dezvolte abilitățile motorii în timp ce se joacă. Este o jucărie grozavă pentru copii pentru a îmbunătăți coordonarea mână-ochi, pentru a practica matematica prin adăugarea de fracții. Scopul distractiv care îi ajută pe copii să dezvolte coordonarea ochi-mână și concentrarea. Joc de aruncare cu Dartboard pentru 4 5 6 7 8 9 10 11 ani. Cadouri de dinozaur pentru fete 3 4 5 6 7 8 9 10 ani.
【Utilizare sănătoasă și sigură】Setul de darts cu cârlig și buclă pentru dinozaur este realizat din material moale de înaltă calitate. Îl poți pune oriunde, este rezistent și nu îți va răni mâinile. Ajutați-vă copilul să se îndepărteze de jocurile pe computer și pe mobil participând la un joc simplu cu puncte și creșteți interacțiunea copilului dvs. cu părinții și prietenii găzduind o competiție de darts. Jocuri de petrecere cu dinozauri pentru 3 4 5 6 7 8 9 10 11 băieți și fete.
【Cea mai bună alegere de cadouri pentru copii】Acest set de dinozauri cu velcro vine într-o cutie de cadou. Jocul clasic, simplu și distractiv de săgeți este jocul perfect pentru ziua de naștere pentru copii și, de asemenea, cadoul perfect pentru copii de Halloween, Ziua Recunoștinței, Crăciunul, Anul Nou sau alte sărbători. Jucării cu dinozaur pentru copii 4 5 6 7 8 9 10 ani. Cadouri de dinozaur pentru copii 3 4 5 6 7 8 9 10 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.