jenilily Jucărie de construcție Vehicul Mașini Modele Camioane, Transporter Camion Miniexcavator Digger Dumper Tractor pentru copii băieți cu vârsta peste 3 ani (galben)


Pret: £26.99
(as of Oct 31,2022 01:12:15 UTC – Detalii)

Jenilily, înființată în 2018, se concentrează pe un camion de jucărie care îmbunătățește inteligența, interesul și hobby-urile copiilor.
Material: mașinile de jucărie mini camion de construcție sunt fabricate din metal și plastic, la fel ca dimensiunea cutiei de chibrituri. Roțile de lucru cu funcție de alunecare.
Joc de rol: Caracteristicile concepute se bazează pe mașini de construcție reale, o jucărie grozavă pentru a intrigă mintea bebelușului. Își pot crea propria bază de construcție, pot simula munca soldatului pentru a cunoaște cunoștințele de construcție.
Culoare strălucitoare: mașinile de jucărie pentru camion de construcție sunt proiectate în culori strălucitoare, vor atrage atenția copiilor tăi pentru o lungă perioadă de timp.
Cadou de jucărie educațională perfectă: un set distractiv de favoruri de petrecere, set de cadou pentru genți de bomboane de ziua de naștere pentru joacă sau colecție.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.