INSTOY Jucării muzicale pentru cadouri pentru fete de 1 an, jucării luminoase pentru bebeluși 6-12 luni, jucării senzoriale cu proiector rotativ oceanic pentru 1 an Cadouri de zi de naștere pentru 1 2 3 fete Jucării pentru copii mici pentru băieți 1-3 ani


Pret: £25.99 - £22.99
(as of Jan 04,2023 12:58:35 UTC – Detalii)

Jucării muzicale INSTOY pentru bebeluși 6 12 18 luni!

Copiii mici ar putea oricând să învețe din joacă, să-și cultive capacitatea de învățare și creație.

Jucării educative pentru băiețel de 1 an Cadouri de aniversare pentru fetița de 1 an!

👶Design pentru bebeluși – Design cu margini rotunde, fără părți ascuțite, fără părți mici.

🌈Colorat și relaxant – 8 tipuri de iluminare colorată vor face copilul să adoarmă mai ușor și să-și elibereze anxietatea.

🎁Cadouri pentru bebeluși – Jucăriile pentru sugari cu broaște țestoase și delfini, care se rotesc la 360 de grade, sunt cele mai bune cadouri de jucării pentru copilul tău.

🎶Jucării muzicale pentru copii – Jucăriile muzicale pentru bebeluși cu 7 sunete de animale și 6 tipuri de melodie vor însoți întotdeauna copilul să crească.

👧Creșterea Cu copilul – Jucăriile educaționale se pot rostogoli și aluneca înainte cu roți pentru a încuraja copilul să se târască și să crească sănătos.


🐬【13 sunete și 8 moduri de lumină】Jucării muzicale pentru bebeluși cu 7 sunete de animale și 6 tipuri de melodie și are o tastă de lumină în formă de stea de mare în partea de sus care convertește 8 moduri diferite de lumină. Lăsați bebelușii să plesnească liber în timp ce lumina schimbă, Stimulați sistemul senzorial al bebelușului, dezvoltați vederea, auzul copilului, îmbunătățiți capacitatea de apreciere a muzicii colorate.
🐬【Încurajează copilul să se târască sau să meargă】Această jucărie de târât are trei roți în partea de jos, ceea ce este foarte potrivit pentru ca bebelușii să se târască și să urmărească. Așezați jucăria care se târăște cu partea în jos pe pământ și se poate roti fin pentru a atrage bebelușii să se târască sau să meargă, îmbunătățind coordonarea mână-ochi și membre ale copilului, echilibrul corpului și abilitățile motorii.
🐬【Mediu mai bun pentru copii】Volumul poate fi reglat. Sunt necesare 3 baterii AAA (nu sunt incluse). Lăsați copilul să se bucure de dormit sub stele, creați un mediu relaxant, lumină lină pentru copiii care se tem de întuneric.
🐬【Cadouri de dragoste pentru bebeluș】Jucării cadou perfecte pentru băieți și fete de 1 an pentru dormitorul unui copil sau oriunde în care ați dori stele proiectate colorate, lună și animale marine. Cât de impresionant ar fi când ați aduce un proiector la ziua de naștere, festivaluri precum Halloween, Ziua Recunoștinței și Crăciunul sau orice alte ocazii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.