Hooku 3 bucăți jucării cu ventuză, jucărie simplă cu ventuză, jucării senzoriale pentru bebeluși, educație timpurie, jucărie cu ventuză, jucării de călătorie pentru baie, cele mai bune cadouri pentru fetițe.


Pret: £13.99 - £11.99
(as of Jan 07,2023 14:29:45 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Material sigur de înaltă calitate】 Jucăriile Hooku Simple Dimple Fidget cu ventuză sunt fabricate din plastic ABS de înaltă calitate și silicon alimentar. Jucăria cu aspirație de desene animate cu o suprafață netedă, butoane moi din silicon, non-toxice și durabile. Jucăria Suction Spinners Baby Fidget nu conține substanțe nocive. Îți poate însoți copilul pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să se poată juca cu încredere.
【Jucărie pentru dezvoltare timpurie a bebelușului】 Jucăriile senzoriale Hooku Eearly Education pentru bebeluși sunt potrivite pentru antrenarea vederii, tactilului și auzului bebelușului. Prinderea, adsorbția, rotația și alte mișcări în timpul jocului pot ajuta la îmbunătățirea coordonării ochi-mână a bebelușului, la cultivarea concentrației și răbdarea sugarilor. Jucăriile pentru blaturi senzoriale pentru copii, care conțin 9 culori și 1-9 numere, pot cultiva, de asemenea, recunoașterea culorilor și capacitatea de învățare a numerelor copiilor, care sunt cele mai bune jucării pentru a însoți copilul.
【Devine jucării distractive de baie pentru bebeluși în al doilea rând!】 Când apa se năpustește spre frunze, Jucăriile pentru copii cu aspirație Spinner se vor învârti în continuare, copilul se va bucura de fiecare baie! O varietate de culori strălucitoare, forme drăguțe de animale, palete de vânt rotative pot atrage atenția copiilor, pot stârni interesul copiilor pentru jocuri și pot reduce presiunea emoțională a copiilor. Jucăriile de aspirație pentru copii pentru scaun înalt sunt utile pentru bebelușii care plâng în timp ce mănâncă, fac baie, dorm, călătoresc etc.
【Cadou perfect pentru copii】 Jucăriile cu avion cu ventuză pentru fereastră sunt livrate cu o cutie de cadou rafinată, care este o idee bună de cadouri pentru bebeluși pentru copii cu vârsta de până la 18 luni. Jucăriile pentru scaun înalt pentru bebeluși sunt potrivite pentru toate tipurile de cadouri de sărbători, inclusiv cadouri de zi de naștere, cadouri de Paște, cadouri de sărbători, cadouri de Crăciun, cadouri de Revelion etc. Vă rugăm să nu ratați nicio șansă de a vă surprinde bebelușii!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.