HHLCWA 3 pachete de fețe de masă pentru petrecere cu poveste de desene animate, husă de masă din plastic, cer albastru, nor alb, pentru decorațiuni pentru petrecerea de aniversare, 86,6 x 51,2 inchi


Pret: £12.99
(as of Jan 07,2023 06:33:09 UTC – Detalii)

Pachetul include: Veți primi trei față de masă pentru petrecere cu povești de desene animate, față de masă din plastic cu cer albastru și nor alb. Dimensiunea perfectă: husa de masă din plastic Friends măsoară 86,6 x 51,2 inci, o modalitate excelentă de a lupta împotriva petelor, scurgerilor și a inelelor de băutură. Durabilă calitate: Fabricat din plastic gros și robust, care cu greu poate fi rupt, evitați jena din cauza feței de masă subțiri. Utilizare pe scară largă: aceste decorațiuni pentru petreceri de aniversare pot fi aplicate în case, petreceri, hoteluri, restaurante, cafenele, bucătării și restaurante și, de asemenea, poate servi ca cârpă de picnic, cârpă de praf, pânză decorativă în curți, grădini, camere de familie și petreceri. Serviciu: Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la timp, vă vom oferi cel mai satisfăcător răspuns și soluție în timp.
Dimensiunea perfectă: husa de masă din plastic Friends măsoară 86,6 x 51,2 inci, o modalitate excelentă de a combate petele, scurgerile și inelele de băutură.
Calitate durabilă: Fabricat din plastic gros și robust, care cu greu poate fi rupt, evitați jena din cauza feței de masă subțiri.
Utilizare pe scară largă: aceste decorațiuni pentru petreceri de aniversare pot fi aplicate în case, petreceri, hoteluri, restaurante, cafenele, bucătării și restaurante și pot servi și ca cârpă de picnic, cârpă de praf, pânză decorativă în curți, grădini, camere de familie și petreceri.
Serviciu: Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la timp, vă vom oferi cel mai satisfăcător răspuns și soluție la timp.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.