HELLOWOOD Jucării educaționale Montessori pentru copii de 1 2 3 ani Tablă de sortare și stivuire din lemn, 24 de bucăți Blocuri geometrice în formă de gradient de culoare Puzzle-uri groase Cadou pentru 12+ luni Bebeluși băieți Fete


Pret: £16.99 - £14.44
(as of Jan 06,2023 22:23:23 UTC – Detalii)

Sortarea, stivuirea și conectarea jucăriilor

【Durabil și prietenos pentru copii】 Jucăria HELLOWOOD pentru stivuire și sortare, cu bază din lemn masiv de cauciuc și cuie robuste, este făcută să reziste ani de zile. Vopsea cu apă fără plumb, margini lucioase netede, nu vă faceți griji pentru a lăsa copiii cu această jucărie educativă distractivă.
【Nenumărate moduri de a juca】24 de blocuri de formă sunt disponibile în 6 scheme de culori gradiente, inspiră nenumărate moduri practice și imaginative de a juca. Sortați după formă, culoare, creați diverse clădiri sau modele, învață cuvinte etc., copiii mici pot explora și mai multe jocuri de jucat.
【Joacă și învață】Această jucărie de învățare preșcolară este concepută pentru a promova conceptele timpurii de matematică și cuvinte, recunoașterea culorilor și formelor, imaginația și creativitatea, coordonarea ochi-mână și abilitățile motorii fine, într-un mod captivant, distractiv și interactiv. Jucăria de dezvoltare a bebelușului va fi transmisă și va deveni jucăriile de învățare preferate pentru copii.
【Cea mai bună alegere de cadou】Această jucărie din lemn Montessori de înaltă calitate, disponibilă în culori strălucitoare, manopera excelentă și pachet drăguț, este educativă, distractivă, sigură și aprobată de părinți, va pune zâmbete mari pe fețele drăguțe.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.