Hasbro Marvel Spidey and His Amazing Friends Figurină de acțiune Hulk și vehicul Smash Truck, jucărie preșcolară pentru copii cu vârsta de 3 ani în sus, multicolor (F3989)


Pret: £12.00
(as of Nov 01,2022 01:09:13 UTC – Detalii)

Este vremea lui Spidey! Această jucărie Marvel Spidey and His Amazing Friends vine cu o figură de acțiune Hulk și un vehicul Smash Truck pentru un joc plin de acțiune. Silueta de 10 cm poate sta cu adevărat în mașină, așa că preșcolarii își pot imagina că vor salva cu echipa Spidey. Cu acest set de figurine și vehicule Marvel preșcolar, distracția este la o plimbare distanță! Acest set de jucării Hulk este un cadou de sărbătoare grozav sau un cadou de ziua de naștere pentru copiii de la 3 ani și peste care iubesc aventurile cu supereroi! Căutați mai multe seturi de vehicule și figurine Spidey and His Amazing Friends, inclusiv Spidey, Miles Morales: Spider-Man, Black Panther și Ghost-Spider. (Fiecare se vinde separat. În funcție de disponibilitate.) © MARVEL. Toate mărcile comerciale și mărcile comerciale înregistrate sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Hasbro și toți termenii aferenți sunt mărci comerciale ale Hasbro.
FIGURA DE ACȚIUNE ȘI VEHICUL DE ROLARE: figurina de acțiune Hulk de 10 cm are cinci puncte de articulație. Cifra se potrivește în vehiculul Smash Truck, astfel încât copiii să își poată imagina că se rostogolesc la salvare
DISTRACȚIE DE MARE EROU PENTRU MICI FANIȘTII SPIDEY: figurinele și vehiculele Marvel Spidey And His Amazing Friends sunt dimensionate corespunzător pentru mâinile mici. Această jucărie este un cadou grozav de ziua de naștere sau un cadou festiv pentru copii
IMAGINAȚI-VĂ LUMEA SENZAȚIONALĂ A SPIDEY: inspirați un joc îndrăzneț și creativ cu această figură de acțiune și vehicul Marvel Spidey and His Amazing Friends, perfectă pentru preșcolarii de la 3 ani în sus.
PĂSTRAȚI ACȚIUNEA: fiți cu ochii pe mai multe seturi de figurine și vehicule, inclusiv Spidey, Miles Morales: Spider-Man, Black Panther și Ghost-Spider. (Fiecare se vinde separat. În funcție de disponibilitate.)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.