hahaland Jucării pentru bebeluși 0-6 luni Jucării pentru dentiție cu zgârietură cu cutie de depozitare -10 bucăți Jucărie pentru dentiție fără BPA Jucării senzoriale pentru bebeluși nou-născuți Cadouri 3 6 9 12 luni pentru educație timpurie


Pret: £28.99 - £15.99
(as of Jan 06,2023 04:02:19 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Diverse forme și dimensiuni】La aproximativ 3 luni, bebelușii încep să exploreze împrejurimile cu mâinile, să întindă mâna, să bată și să apuce pentru o jucărie preferată. Zrăgănatoarele noastre au mai multe mânere de prindere ușoară pentru a oferi bebelușului o mulțime de locuri de ținere, formele minunate îi atrag și dimensiunea perfectă pentru ca mâinile mici să le apuce și să se scuture, micuțul tău nu se va sătura de ele! Ei vor ține zdravănele strâns cu un puternic reflex de apucare.
【Învățare prin recunoaștere timpurie a sunetelor și a culorilor】Există 10 forme și culori diferite, prindere diferite și mai multe moduri de a juca. Bebelușului îi va plăcea. Când copilul se apucă și se scutură, majoritatea jucăriilor scot un sunet distractiv care va atrage atenția copilului și va dezvolta coordonarea ochi-mână, imaginația, creativitatea, recunoașterea formei, recunoașterea culorilor, procesele cognitive, degetul fin și abilitățile motorii grosiere.
【O mare varietate de suprafețe texturate și ușor de depozitat】Jucăriile noastre pentru copii includ o varietate de modele interesante, arată ca animale, chei, flori sau instrumente muzicale cu suprafețe texturate diferite. Bebelușii se joacă ducându-și jucăriile pentru dentiție la gură și explorând în siguranță aceste jucării pentru copii îi ajută să recunoască lucruri noi prin multiplele lor simțuri. Întregul set Teethers & Rattles vine într-o cutie reciclabilă care vă va permite să păstrați toate jucăriile ordonate.
【Idee grozavă de cadou】Setul de zdrănitoare pentru dinți ar fi o alegere excelentă pentru cadourile de jucării pentru nou-născuți. O alegere excelentă de cadouri ca Crăciun, Anul Nou, ziua de naștere, Halloween, Ziua Recunoștinței, Ziua Copilului. Poate fi combinat cu ușurință cu alte cadouri sau perfect singur. Sperăm că jucăriile noastre zdrăngănitoare le aduc bebelușilor tăi mai multă fericire. Dacă există vreo problemă după utilizare, anunțați-ne și vă vom răspunde cu o soluție satisfăcătoare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.