GKTZ Aparat foto pentru copii, cameră digitală selfie pentru copii cu cameră video de 12 MP Jucării pentru copii mici, cadouri de zi de naștere pentru băieți și fete de 3-10 ani cu card SD de 32 GB – albastru


Pret: £32.49
(as of Jan 04,2023 21:00:46 UTC – Detalii)

GKTZ Cadouri de Crăciun pentru copii!
🎁 Camera pentru copii îmbunătățită: camera digitală pentru copii a fost actualizată la configurația cu dublă cameră, 12,0 Mega pixeli și video 1080P, poate fi folosită ca cameră selfie pentru copii. Ecranul IPS de 2 inchi protejează ochii copiilor dvs., făcându-le mai ușor pentru băieții cu vârsta între 3 și 9 ani să vadă imagini și videoclipuri.
🎁 Aparat foto multifuncțional pentru copii: camera pentru copii include 28 de rame foto drăguțe, 6 filtre și 10 efecte de oglindă distorsionante. Atrage băieți de 4-7 ani. Construită în 5 jocuri puzzle, camera video pentru copii este excelentă pentru dezvoltarea inteligenței băieților de 4 5 6 7 ani. Adu-le mai multă distracție.
🎁 Cameră reîncărcabilă pentru copii: camera noastră pentru copii pentru băieți, baterie reîncărcabilă încorporată de 600 mAh. Poate face fotografii continuu timp de 3-4 ore după încărcarea completă! Vine cu cablu USB pentru încărcare ușoară și card micro SD de 32 GB pentru a stoca mii de fotografii!
🎁 Jucării portabile pentru copii: Camera pentru copii este realizată din material ABS ecologic și non-toxic, este cea mai bună jucărie pentru băieții de la 3 la 10 ani. Vine cu un șnur rezistent pentru ca copiii să atârne mini camera pentru copii de gât, ușor de transportat peste tot.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.