FRIUSATE Jucării Montessori pentru bebeluși Jucării senzoriale pentru copii mici Jucării de călătorie Cadou de aniversare de Crăciun pentru băieți, fete, copii


Pret: £11.99 - £8.29
(as of Jan 09,2023 12:20:54 UTC – Detalii)


Specificații:

Material: silicon alimentar

Culoare: Așa cum se arată în imagine

Dimensiune: ca în imagine

Caracteristică:

1. Aceasta este o jucărie senzorială fantastică. Când apăsați bula, simțiți că „pop” ceea ce îi poate antrena flexibilitatea degetelor și ajuta la echilibrarea emoțiilor.

2. Coarda trasă în sus și în jos poate promova copilul să dezvolte abilitățile motorii fine și capacitatea de coordonare ochi-mână, astfel încât copilul să se cufunde în lumea jocurilor educaționale.

3.Această jucărie drăguță pentru activități OZN are o performanță excelentă de impermeabilitate, iar copilul o poate lua în baie ca jucărie de baie.

Pachetul include:

1 x Jucării Montessori pentru copii


❤ Promovați dezvoltarea senzorială: bebelușii explorează această jucărie senzorială prin diferitele sunete și vibrații generate de tragerea în sus și în jos, apăsarea, mestecatul, scuturarea, iar cordoanele moi, cu textura diferită, sunt mai ușor de înțeles pentru copil.
❤ Jucării multi-senzoriale: Jucăria senzorială colorată are apăsări moi pe o parte pentru a stimula curiozitatea copilului cu 1 buton și 3 bule pop pe cealaltă parte pentru a încuraja atingerea și apăsarea.
❤ Creșteți intimitatea părinte-copil: această jucărie senzorială este instrumentul perfect pentru ca părinții să petreacă timpul liber cu copiii lor și să participe la creșterea lor, îmbunătățind interacțiunea părinte-copil în timpul jocului.
❤ Cadou ideal: Cadou perfect pentru copilul tau ca cadou de ziua de nastere, cadou de Paste, cadou de Craciun, cadou de ziua copiilor, cadou de Revelion etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.