Fogray Kids Toys Tabletă de scris LCD de 8,5 inchi pentru băieți și fete Jucării educaționale pentru băieți cu dinozaur 2-7 ani Tabletă de desen pentru cadou pentru băieți de 2-7 ani (dinozaur verde)


Pret: £12.99
(as of Nov 03,2022 04:50:25 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

👀Ecran colorat: Blocul de desen folosește tehnologie sensibilă la presiune, cu caracteristici fără radiații, fără strălucire, fără substanțe chimice dăunătoare, fără a afecta vederea. Seifuri pentru copii pentru a doodle. Dezvoltați imaginația, creativitatea copiilor și îmbunătățiți capacitatea copiilor de discriminare a culorilor.
✨Deschide călătoria creativă: Să începem acum! Copiii tăi abia așteaptă să călătorească cu tine în lumea magică din mintea lor. Când copilul tău are o tablă de desen LCD, o lume magică îți va arăta. Inspiră creativitatea copilului tău și arată-ți imaginația lui interesantă.
✨Erase Key & Screen Lock: Această tabletă de scris LCD cu tastă de ștergere și blocare ecran. Dacă copilul dvs. dorește să afișeze întotdeauna ecranul, blocați ecranul. Când vrea să înceapă o nouă creație, deblocați ecranul și apăsați tasta ștergere pentru a o șterge.
✈️Ușoară, portabilă și durabilă: carcasa tablei de scris pentru copii este realizată din material plastic durabil de înaltă calitate, adaugă un design de colț rotund, care are o bună rezistență la șocuri și rezistență la căderi și vine cu șnur spiralat pentru atașarea stylus-ului pe suport. evita pierderea cantareste doar 150 de grame si are doar 1/3 inch grosime, usor si usor de transportat, usor de plasat in genti de voiaj si ghiozdane, potrivite pentru ocazii multiple: living, masina, avion, exterior.
🎁Cadouri colorate pentru copii: ușor de desenat sau de scris ideile tale grozave pe ecran, poate fi, de asemenea, folosită ca o schiță de hârtie pentru a învăța calculele. Lăsați copiii să-și exprime gândurile interioare prin pictură și scris și să le împărtășească prietenilor sau părinților. O jucărie grozavă de cadou de Crăciun pentru ziua de naștere pentru copii mici, copii 3 4 5 6 7 8 ani, fete și băieți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.