EUTOYZ Vehicule de construcții, excavatoare Buldozere Camioane Mașini de jucărie Set de joacă-234 buc Piste de curse Cadouri educaționale Jucării


Pret: £25.99 - £18.99
(as of Nov 02,2022 19:24:37 UTC – Detalii)

GDC-03

【Îmbunătățiți imaginația și creativitatea】: Setul de joacă pentru jucării de construcție și pistă pentru mașini include 234 de piese de șenile flexibile, 2 copaci, 9 semne de avertizare. Copiii își pot crea scenariile imaginare folosind diverse accesorii. Părțile acestor vehicule de construcții pot fi mutate, ceea ce nu numai că îmbunătățește capacitatea de utilizare a copiilor, dar le aduce și o distracție fără sfârșit. Obțineți un dublu impuls de imaginație și creativitate în joc.
【Conceput special pentru copii】: Jucăria cu excavator la scară redusă, semnele rutiere și de avertizare concepute special pentru mâinile mici ale copiilor. Senile sunt foarte ușor de îmbinat. O mașină electrică și 4 jucării cu mașină cu frecare potrivite pentru copii de diferite vârste le pot aduce copiilor multă distracție.
【Material sigur și ecologic】: Fabricat din material plastic ecologic, sigur și durabil, fără design ascuțit, stabil și ușor, le permite copiilor să-l ducă oriunde.
【Cadouri minunate】 Ambalajul rafinat și jocul bogat îl fac foarte popular printre copii. O jucărie educațională atât de grozavă ar fi cadoul excelent pentru ziua de naștere/festival pentru băieții de 3-8 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.