EUCOCO Jucării cu dinozaur pentru băieți, proiector cu lumină de noapte pentru dinozaur Umplutură pentru ciorapi de Crăciun Decoratiuni pentru petreceri cu dinozauri Jucării pentru băieți de 1-10 ani Cadouri de dinozaur pentru băieți Cadou de botez pentru băiat


Pret: £19.99 - £16.99
(as of Jan 09,2023 19:15:51 UTC – Detalii)

5
【Mod de alimentare dublă】Această jucărie cu dinozaur și lumină de noapte înstelată pentru copii pot fi alimentate de baterii 4-AAA (nu sunt incluse) sau cablu USB de 5V conectat la computer sau adaptorul de acasă (nu este inclus). Vă rugăm să rețineți: există două filme de proiecție cu dinozauri și stele sub filmul semi-protector, vă rugăm să îndepărtați filmul de protecție translucid și să alegeți unul dintre filmele de proiecție înainte de utilizare. Cele două filme de proiecție sunt suprapuse, o puteți găsi doar după ce ați îndepărtat cercul alb.
【Siguranță ecologică și ușor de utilizat】3 butoane pentru toate operațiunile. Primul buton: Faceți abajurul să se rotească sau să treacă în modul de lumină de noapte, deoarece poate fi folosit ca lumină de noapte. Al doilea buton: Comutați modul de lumină în 8 culori. Al treilea buton: comutator de alimentare, porniți sau opriți alimentarea. Jucăriile cu dinozauri pentru copii de la 1 la 10 ani sunt fabricate din ABS + Plastic + PVC non-toxic și reciclabil, fără margini ascuțite care să dăuneze copiilor tăi.
【Multifuncțional】Nu este doar o jucărie cu dinozaur, ci și un proiector de lumină de noapte pentru copii. Proiectorul cu lumină nocturnă de dinozaur îi place cavalerul în noapte, ajutând copiii cu autism să alunge întunericul, astfel încât să nu le mai fie frică de noapte. Bebelușilor le place să urmărească obiectele în mișcare, proiectorul cu lumină de noapte le poate trezi interesul din culoare și mobilitate, calmându-și astfel emoția și adorm rapid. Nu te mai chinui la culcare!
【Jucării și cadouri grozave pentru copii】Această jucărie cu dinozaur le permite copiilor să ia o aventură în lumea dinozaurilor și, uneori, să se plimbe pe cerul cosmic înstelat, aducând diferite experiențe de divertisment copiilor. Cadouri ideale pentru ziua de naștere, ziua copiilor, Paște, Halloween, Ziua Recunoștinței, Crăciun, Anul Nou, etc…, Cadou grozav pentru un copil de 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.