ESYCOOM Jucării pentru bebeluși Jucării senzoriale Vârsta 6 9 12 18 luni, Jucării pentru copii mici Abilități motorii fine Jucării pentru dezvoltare Jucării Montessori Dinozaur Jocuri educaționale de sortare Jucării Cadouri pentru 1 2 3 ani Băieți Fete Copii


Pret: £13.99 - £9.79
(as of Nov 01,2022 07:16:58 UTC – Detalii)

jucărie pentru copii
Recunoașterea culorilor și a numerelor: culoarea diferită a vârfurilor și numărul de pe spate îi ajută pe copii să dezvolte recunoașterea culorilor, abilitățile de numărare și sortare.
Ușor de depozitat: spatele jucăriei cu dinozaur este detașabil pentru depozitare ușoară și anti-pierdere, menține podeaua curată și ordonată. Între timp, puteți duce jucăriile pentru bebeluș peste tot, ceea ce este ușor și economisește spațiu.
Sigur și durabil: jucăriile pentru bebeluși sunt fabricate din plastic rezistent de înaltă calitate, non-toxic, fără plumb, fără BPA. Suprafața fiecărei piese este netedă, care nu va răni copilul, sigură și durabilă.
Cadouri grozave pentru băieți și fete: formă drăguță de dinozaur și modele amuzante de joc multiple, gura este flexibilă pentru a se deschide sau închide. Cadou ideal pentru ziua de nastere, Craciun, umpluturi de ciorapi, cosuri de paste pentru baieti de 1, 2 si 3 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.