EPPO 5 în 1 Jucării pentru mașini de pompieri pentru copii mici Jucării pentru copii mici de 3 4 5 6 ani, jucării cu putere de frecare pentru vehicule de transport jucării pentru copii de 3-5 ani, cadouri de aniversare de Crăciun pentru băieți, fete de 3-9 ani


Pret: £35.99 - £29.99
(as of Jan 04,2023 16:22:11 UTC – Detalii)

Descriere produs

11

EPPO este specializată în jucării pentru copii mici, care sunt inventive, interactive și educative!

Această jucărie pentru mașini de pompieri este special concepută pentru copii mici. Include un vehicul mare de transport, 4 mini mașini care este o mașină de salvare a incendiilor, un camion cu scară, un elicopter și un camion cu stropire. Componentele fiecărui vehicul mic de construcție se pot extinde și se pot roti, cu un puternic simț al experienței de joc, care poate permite copilului să experimenteze mai cu adevărat.

Când copiii tăi joacă jucării cu mașini, jucăriile EPPO cu camioane de construcție îi pot ajuta pe copii să învețe cunoștințele de construcție, să îmbunătățească imaginația, creativitatea, coordonarea ochi-mână și abilitățile de comunicare etc.

22

33 EPPO Jucării Mașini pentru copii de 3-6 ani Ambalat inclus

1 * Camion de transport mare

1 * Mașină mică de salvare a incendiilor

1 * camion cu scară mică

1 * elicopter mic

1 * camion mic cu stropitoare

EPPO Jucăriile pentru copii mici se concentrează pe dezvoltarea jucăriilor care îmbunătățesc inteligența, interesul și hobby-urile copiilor

Știți care sunt beneficiile părinților care se joacă jucării cu copiii lor?

Setul de jucării de pompieri EPPO poate ajuta copilul să înțeleagă toate tipurile de mașini de pompieri, să învețe cum funcționează vehiculul de construcție.

O jucărie cu mașină care se poate juca și învăța în același timp.

Cufundați-vă copiii în jocuri de simulare, stați departe de dispozitivele electronice.

Specificație: Dimensiune cutie de ambalare: 13,4*4,4*5,7 inchi / 35*11*14,5 cm Dimensiune camion mare: 12,9*4,1*5,4 inchi / 34*10,3*13,5 cm Sunetul și lumina sunt alimentate de baterii AA de 3*1.5V ( Nu este inclus).

44

55

66

Învăța

Copiii tăi vor învăța despre cunoștințele despre lucrările de construcție și despre vehicule. De asemenea, le îmbunătățește coordonarea mână-ochi împreună cu capacitatea lor de gândire critică. Deoarece în set sunt incluse mai multe jucării, copiii tăi vor învăța să împărtășească și importanța muncii în echipă.

Nu este nevoie de baterie

Copiii se pot juca continuu fara baterii. Doar trageți-l înapoi și mașina mică de construcție se va înainta automat.

Alimentat prin frecare

Copiii nu trebuie să depună prea mult efort pentru a rula jucăriile mari de camioane pe pământ. Deoarece sunt alimentate prin frecare, camioanele se pot rula singure pentru mult timp cu o mică apăsare.

77

Cadou de jucărie de camion perfect pentru copii și copii mici, Paște perfect, ziua de naștere, Crăciun, festival, cadouri de sărbători pentru copii băieți fete cu vârsta de 1 2 3 4 5 6

Sigur și durabil: jucăriile Eppo Fire mașină pentru copii mici băieți sunt realizate din plastic sigur de înaltă calitate, cu margini rotunjite, fără colțuri, fără bavuri, așa că nu vă faceți griji că zgâriați mâinile copilului și podelele din lemn. Îndeplinește standardele SUA pentru jucării. Jucării cu camion de siguranță concepute pentru 1 2 3 4 5 6 ani copii băieți fete.
Muzică și lumină intermitentă, tratament de anulare a zgomotului: apăsați butonul din partea de sus a cabinei și copilul dumneavoastră va putea auzi fluierul realist și va vedea lumini strălucitoare care vor face copilul foarte entuziasmat. Vă rugăm să fiți sigur că de fiecare dată când apăsați butonul, muzica va dura doar aproximativ 8 secunde, nu vă faceți griji că va face zgomot.
Jucării interesante pentru vehicule cu frecare: Doar împingeți camionul mare de transport înainte, acesta va transporta patru vehicule mici și va porni! De asemenea, copiii tăi pot deschide hayonul pentru a descărca mini-vehiculul. În plus, împingeți înapoi jucăriile mici de mașină, apoi eliberați mâna, acestea vor alerga înainte singure. Capul camionului mare poate fi, de asemenea, rotit. Designul cu tragere înapoi le face să meargă mai repede!
Cadou perfect de jucărie de camion pentru copii și copii mici: Jucăriile de pompieri EPPO pentru băieți copii mici 1-3 nu numai că acționează ca o jucărie atractivă cu care copiii se pot juca mult timp, dar funcționează și asupra coordonării ochi-mână a copilului tău. Cutie cadou frumoasa, de inalta calitate, foarte recomandata ca cadouri pentru ziua de nastere, idei de cadouri pentru copii si favoruri de petrecere, cadouri de sarbatori pentru baieti si fete de 3 4 5 6 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.