DS Brands Jucării senzoriale alb-negru pentru bebeluși- Jucării senzoriale pentru bebeluși 0-6 luni cu inel de panglică, eșarfă, tablă senzorială, carduri, maracas, pătură din folie- Nou-născut, fetiță, băiat, cutie cadou pentru ciorapi de Crăciun


Pret: £25.99
(as of Jan 04,2023 18:40:26 UTC – Detalii)

alb-negru bebeluș senzorial
👶 Jucăriile alb-negru pentru bebeluși sporesc abilitățile senzoriale ale bebelușului: jucăriile senzoriale încurajează dezvoltarea fizică și a creierului, iar contrastul ridicat de alb-negru va încuraja în special stimulul vizual sănătos.
👶 Menține-ți micuții stimulați: jucăriile noastre senzoriale pentru nou-născuți, în special tabla senzorială pliabilă de dimensiuni superioare și felicitările pentru bebeluș, îți vor menține copilul distrat și concentrat ore în șir.
👶 Construiește o legătură puternică cu copilul tău: acest set de jucării senzoriale alb-negru pentru bebeluș le va stimula simțurile și le va încuraja dezvoltarea și va ajuta la crearea unei legături strânse între tine și copilul tău.
👶 Cadouri unice pentru bebeluși pentru copii 0-6 luni: Fie că sunteți în căutarea unor cadouri creative pentru baby shower, cadouri unice pentru băieți sau fete, căutarea dvs. se termină aici. Aceste jucării senzoriale pentru bebeluși 0-3 luni vin într-o cutie cadou frumoasă, perfectă ca cadou pentru bebeluși sau chiar ca umplutură pentru ciorapi de Crăciun.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.