Diyfrety 2 în 1 Joc de pescuit magnetic Jucărie din lemn – Jucărie Montessori pentru copii – Cadou pentru fete băieți


Pret: £14.99 - £12.74
(as of Nov 02,2022 05:35:52 UTC – Detalii)

3
【Jucării de pescuit Montessori 2 în 1】Jucăriile noastre Montessori includ 12 pești magnetici, 2 fluturi, 5 albine, o undiță din lemn și o clemă, frumoasele plăci din lemn sunt imprimate cu plante submarine și modele de insecte transparente, pescuit 2 în 1. Clasificarea jocului și al albinelor și fluturii poate aduce mai multă distracție pentru copii, haideți să pescuim împreună!
【Interacțiunea părinte-copil】Acest joc de pescuit are o varietate de metode de divertisment, pe care copiii le pot împărtăși cu părinții și copiii lor: o parte prinde peștișorul, cealaltă parte clasifică corect albinele și fluturii; în timpul jocului, nu numai că poate promova înțelegerea reciprocă. Intimitatea dintre copii poate îmbunătăți, de asemenea, abilitățile sociale și abilitățile de exprimare ale copiilor.
【Siguranța și sănătatea copiilor】Jucăriile noastre de pescuit au trecut standardul european de siguranță al jucăriilor EN 71 și certificarea CE. Produsele noastre sunt fabricate 100% din lemn natural, non-toxic, inodor, fără BPA, nu se estompează și, de asemenea, aplicăm o vopsea sănătoasă pe bază de apă pe suprafața plăcii pentru protecție, deoarece sănătatea copiilor este întotdeauna preocuparea noastră principală. întrebare.
【CADOU DIVERTIT PENTRU COPII】 Jucărie educațională Montessori și cadou pentru copii de 2-4 ani, acest joc distractiv de pescuit vine cu o cutie frumoasă de ambalaj, care poate fi oferită direct copiilor cadou, aceasta este și o petrecere de naștere, ziua copiilor, Cel mai bun cadouri și opțiuni pentru Halloween, preșcolar.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.