Desire Deluxe Blocuri de construcție magnetice 30 buc Set de jucării pentru copii Joc | STEM Creativitate Magneți educaționali Blocuri de jucărie pentru băieți, fete, 3 4 5 6 7 ani


Pret: £17.99
(as of Jan 04,2023 10:40:52 UTC – Detalii)

Blocurile de construcții magnetice sunt un CADOU perfect pentru băieți și fete de la 3 ani în sus!
Diverse modele de construcții – Copiii pot crea tipuri de forme plane 2D sau structuri geometrice 3D, pot combina capră, casă, pentagramă, formă de inimă, moară de vânt, avion, minge etc. Jucărie montessori grozavă.
Certificat CE – Fabricat din plastic ABS non-toxic și durabil, material alimentar; Design cu margini rotunde, fără claritate, nu vă faceți griji cu privire la rănirea mâinilor copilului dumneavoastră.
Cadou perfect pentru orice ocazie – Divertisment pentru petreceri individuale sau multiple și simțiți sentimentul de realizare împreună. Potrivit pentru toate vârstele (3+ și peste) de către o singură petrecere sau în grupuri, o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate cu familia și cu cei dragi.
Magneți puternici îmbunătățiți – 4 x magneți mai puternici pentru o lipire bună, care ajută la construirea mai multor figuri și structuri mai mari. Pachetul include: 15 x pătrat, 15 x triunghi, 1 x manual, 1 x geantă de depozitare, 1 x cutie de vânzare cu amănuntul.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.