Demontați jucării cu dinozaur 4 pachete pentru băieți de 3-8 ani, fete, set de jucării de construcții cu mașină de găurit electric Kit de joacă pentru inginerie de construcție pentru copii, jucării de învățare STEM, ziua de naștere Cadouri de Paște


Pret: £18.99 - £16.14
(as of Nov 04,2022 02:39:01 UTC – Detalii)

Cele 4 părți de dinozaur pot fi amestecate și asamblate în funcție de ideile tale și pot fi realizate diverse forme amuzante de dinozaur!
🦕【Jucărie educațională de învățare STEM】 Designul de simulare și texturile clare ale jucăriilor cu dinozauri, le permit copiilor să recunoască și să exploreze lumea dinozaurilor. Fiecare parte este asamblată de copiii înșiși, ceea ce poate dezvolta coordonarea ochi-mână a copiilor și poate exercita gândirea, promovând munca în echipă a copiilor. Lasă-ți copiii să se îndrăgostească de asamblare și dinozauri!!!
🦕【Faceți dinozauri hibride】 Părțile dinozaurilor sunt compatibile între ele. De exemplu, puteți folosi corpul T-Rex și capul și coada lungă de Spinosaurus pentru a face animale hibride nebune.
🦕【Descuit electric de simulare în două sensuri】 Burghiu cu motor de viteză mică cu două tipuri de burghie, rotație în două sensuri pentru a strânge șuruburile și întâmpinarea obstacolelor se va opri automat, nu vă faceți griji pentru rănirea copiilor.
🦕【Jucării cu dinozauri de înaltă calitate】 Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, non-toxic și reciclabil. Marginile și colțurile au fost tratate special, așa că nu trebuie să vă faceți griji că piesele își vor zgâria mâinile în timpul asamblarii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.