Covoraș de dans Welltin Jucării pentru fete de 3 4 5 6 7 8 ani, Covoraș muzical Jucării pentru copii mici pentru fete 3-8 ani Zi de naștere pentru fete de 3-8 ani Jucărie educativă amuzantă de învățare cu 5 moduri


Pret: £45.99 - £29.99
(as of Jan 08,2023 05:25:05 UTC – Detalii)

1

【Copii prietenos și sigur】 Covorașul de dans Welltin este realizat din material PE de protecție a mediului, iar suprafața impermeabilă a păturii poate fi șters cu o cârpă umedă. Când stropiți din greșeală puțină apă pe covorașul muzical, ștergeți-l cu o cârpă. Design antiderapant și rezistent la umiditate pe spate, stabilitate puternică, siguranță și fiabilitate. Este mai sigur pentru copii să sară pe tastatura muzicală și nu va aluneca și nu se va lupta. Acest gamepad de dans îi menține pe copii în mișcare fizică și activi!
【Ușor de transportat și utilizat】 Saltea de dans Welltin cântărește 720 g, la fel de mult ca o sticlă de apă minerală de 700 ml, saltea de dans este pliabilă și ușor de transportat. Îl poți lua cu tine pentru un picnic în familie, călătorii în aer liber și odihnă în curte. Poate fi folosit prin pornirea comutatorului fără instalare, puteți regla singur volumul, utilizați volumul corespunzător în diferite scene. Nu vă faceți griji că îi deranjați pe alții. Se pliază ușor și se depozitează frumos într-un dulap sau sub pat. Distrează-te!
【Jucării muzicale educaționale】 Tampoanele de muzică de dans educative timpurii, interactive, colorate, cu mai multe modele pot ajuta copiii să recunoască culorile și modelele, să mărească interesul copiilor pentru muzică și să stimuleze capacitatea de limbaj și coordonarea mână-picior a copiilor. Cu o capacitate portantă puternică, adulții pot juca și ei, acest joc de dans nu este limitat de vreme, timp și locație. Te poți bucura de covorașul muzical cu copiii tăi în interior sau în aer liber, acasă sau în curtea din spate.
【Cadou perfect pentru copii】 Ambalaj rafinat cutie cadou, care poate fi oferit cadou. Covorașul de dans Welltin este, de asemenea, o alegere ideală de cadou pentru zilele de naștere ale copiilor, Crăciun, ziua copiilor și alte festivaluri, permițând copiilor să se miște și să fie activi în timp ce se joacă, este o jucărie educațională distractivă potrivită pentru întreaga familie, el (ea) poate joaca toata ziua! Recoltați fericire și cunoștințe în joc! Permițând copiilor să se miște și să fie activi în timp ce se joacă, eliberează toată energia copilului.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.