Covoraș de dans Joyjoz Jucării Cadouri pentru copii cu vârsta de 3-8 ani, Covoraș muzical cu player muzical detașabil conectat fără fir, tampon de dans iluminat cu animale pentru cadouri de naștere de Crăciun


Pret: £59.99
(as of Jan 05,2023 09:39:03 UTC – Detalii)

Istoria noastra
Construcție durabilă: Covoraș de joc Joyjoz Dancing Challenge realizat din materiale PEVA de înaltă calitate, fără toxine și moale și ușor de curățat. Este conceput pentru a rezista prin multe turnee de dans palpitante! Folosește 4 baterii AA. (nu este inclus)
Selecția 5 moduri: Modul Challenge are 10 melodii care corespund la 3 niveluri de dificultate diferite. Poate fi comutat liber. Modul de sunet animal, modul instrument și modul tastatură pot ajuta copiii să cunoască și să învețe. Modul de conexiune wireless poate alege să redea orice cântec îi place copilului tău.
Stil animal: Saltea de dans are 5 butoane de iluminare. În diferite moduri, acestea corespund a 5 tipuri de apeluri de animale, 5 tipuri de sunete de instrumente muzicale și 5 tipuri de taste de pian. Este foarte distractiv pentru copii să danseze pe animalele strălucitoare și să primească urale și încurajare.
Exercițiu în cel mai amuzant mod: covorașele de dans distractive cu tematică de animale îi împiedică pe copii să devină dependenți de electronice și să facă exerciții în cel mai amuzant mod. Acesta este cel mai popular cadou de Crăciun pentru ziua de naștere pentru copiii de 3 4 5 6 7 8 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.