CORLOU Tobe muzicale portabile pian Instrument muzical Jucării pentru bebeluși 6 până la 12 luni Educație timpurie Muzică/Lumini/Sunete amuzante Jucării pentru 1 2 3 4 ani Băieți Fete Copii copii


Pret: £16.96 - £15.97
(as of Jan 09,2023 03:02:25 UTC – Detalii)

Educație timpurie Muzică/Lumini/Sunete amuzante Jucării Jucării pentru bebeluși 6 până la 12 luni
Jucării pentru educație timpurie Muzică/Lumini/Sunete amuzante Când copilul plesnește 3 tobe de mână luminoase, jucăriile pentru bebeluși vor crea muzică minunată și bliț colorat. insotite dau atmosfera vesela a bebelusului.
Designul portabil și colorat îmbunătățește mai bine capacitatea de recunoaștere a culorilor bebelușului, este o jucărie grozavă pentru bebeluși 12-18 luni.
Această jucărie pentru copii de 1 an este fabricată din material plastic ABS de înaltă calitate, fără miros, sigur și solid, care este construit pentru a fi durabil de lungă durată, Cu design de iluminare portabil și moale, dezvoltă foarte mult coordonarea mână-ochi a copilului, recunoașterea culorilor. și angajament senzorial. Este idee cadouri pentru 1 an, cadouri pentru 6 12 luni, cadouri pentru 12 18 luni.

Alegerea mai multor moduri îl face pe copilul în jur de 6-18 luni să joace jucăria mai interesant
Aceste jucării pentru copii de 6-12 luni au 5 funcții și 3 tobe, în diferite moduri, au funcții diferite.
Modul 1: note muzicale și sunetul ritmului de tobe
Modul 2: sunete amuzante și tobe
Partituri muzicale în modul 3:5 și joc gratuit
Idee de cadou pentru bebelușul tău
Designul excelent al cutiei de culoare îl face un minunat cadouri pentru ziua de naștere, cadouri de Paște, cadouri de Valentine, cadouri de Ziua Copilului și cadouri de Crăciun pentru 1 băiat de 2 ani. .

🎁MUZICA ȘI RITM FRUMOS: Există trei moduri de comutare cu jucăriile pentru bebeluși 6 12 luni. În diferite moduri, când apăsați butonul, fiecare buton va emite sunete diferite, cu râsul bebelușului, muzică și ritmul muzicii: do. re. mi. fa. asa de. Două niveluri de volum pot fi ajustate pentru a satisface diferite nevoi de interior și exterior.
🎁Design portabil cu clapetă: mânerul acestei tobe de mână poate fi pliat înainte și înapoi, ceea ce este convenabil de purtat pentru bebeluș când se joacă. Mânerul ușor de prins îl face pe copil să se bucure de distracția jucăriilor pentru bebeluși 6-12 luni oricând și oriunde
🎁Jucărie excelentă pentru bebeluși pentru educație timpurie: bebelușul va descoperi tipuri de sunete de instrumente muzicale, cântece și râsul bebelușului prin apăsarea butoanelor de jucărie. 5 tastaturi, 3 butoane pentru tobe de mână iluminate. Drum poate cânta cu mai mulți bebeluși în același timp, sau Părinții și bebelușii se pot bucura de timp fericit în familie împreună. Necesită 3*1. Baterie de 5V (nu este inclusă) Jucării perfecte pentru copii 6 12 luni.
🎁 GARANTIE DE ÎNALTĂ CALITATE: Sigur și non-toxic, nu dăunează copiilor. Testat fără plumb, BPA și ftalați. 30 de zile garanție pe termen lung, serviciu de înlocuire sau rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.