CITSKY Set educațional de bowling cu 10 ace de bowling și 2 mingi pentru copii mici, băieți, fete – Jucărie Prefect pentru interior și exterior


Pret: £25.99 - £19.99
(as of Jan 07,2023 21:23:15 UTC – Detalii)

Grup de designeri de jucării din SUA/Marea Britanie/China
🎳[10 COLORFUL NUMBERED BOWLING BOTTLE]Sticla de bowling cu design vibrant, strălucitor și colorat de numere ajută la recunoașterea culorilor și la învățarea numerelor. 10 sticle de bowling numerotate viu colorate sunt sigure, moi, dar robuste și ușor de apucat și de ridicat pentru mâinile mici. Acest adorabil set de bowling pentru copii aduce distracție tuturor!
🎳[SAFE AND DURABLE MATERIAL】This bowling ball kit is made of safe materialAll parts are made of soft, safe and durable PU material. Durable, and non-toxic, smooth surface. Children will not hurt
🎳[Helps Develop Coordination] O jucărie pentru băieți și fete de 3-9 ani. Acest set de bowling cu spumă este util în special pentru coordonarea ochi/mână, degetele fine și abilitățile motorii brute și va încuraja copilul să învețe numerele și să stăpânească recunoașterea culorilor. Copiii vor câștiga stima de sine pe măsură ce învață și pot participa la munca în echipă pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare, sociale și de viață.
🎳[Beautiful Gift Set] Setul de bowling cu spumă este potrivit pentru copiii de la 3 ani, ca cadou de ziua de naștere pentru băieții cu vârsta cuprinsă între 3-9 ani. Cadoul perfect pentru copiii de 3,4,5,6,7 ani de Crăciun, Paște, Halloween, Ziua Copilului. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani pot completa jocuri cu părinții și prietenii și își pot spori legătura. Cadou perfect de Anul Nou și cadou de ziua de naștere pentru băieți și fete de 3-9 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.