Centru sportiv 3-în-1 VTech, jucărie interactivă pentru bebeluși cu culori și sunete, jocuri educaționale pentru copii, jucării de învățare cu joc de rol, potrivite pentru bebeluși băieți și fete de la 12 la 36 de luni (roșu/negru)


Pret: £49.99 - £41.84
(as of Jan 04,2023 11:48:39 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

TREI MODURI DE JOC: Excelent pentru distracția jocului de rol și încurajarea jocului independent, folosește mingea de baschet pentru a trage cu cercuri, în timp ce tabloul de marcat animat și voluminos numără coșuri și redă fraze încurajatoare atunci când treci fotbalul de portarul simpatic și prietenos pentru a înscrie un gol!
JUCĂRII EDUCAȚIONALE: Cu 3 nasturi colorați pentru a învăța forme, culori și obiecte, există o mulțime de moduri de a te juca cu această jucărie de învățare preșcolară. Explorați butoanele interactive în timp ce dezvoltați abilitățile motorii și aprindeți curiozitatea copiilor dvs
JOCUL SENSORIAL: Cu 4 melodii distractive, 18 melodii și fraze diferite, această jucărie muzicală pentru copii îi va menține cu siguranță implicați pe copiii mici, stimulându-le simțurile auditive și vizuale. Puteți chiar să trageți în jos coșul pentru o slam dunk!
CADOU IDEAL PENTRU COPII: Excelent ca cadou pentru Crăciun și zile de naștere, această jucărie senzorială pentru copii este concepută pentru băieți și fete cu vârsta de 12 luni și peste, pe măsură ce descoperă și explorează diferite moduri de a se juca

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.