Carduri flash vorbitoare cu 224 de cuvinte vizuale, jucării pentru copii mici pentru băieți și fete de 2 3 4 5 ani, jucării Montessori de învățare, jucării senzoriale pentru autism, jucării pentru logopedie, jucării educaționale Cadouri pentru vârsta de 2 3 4 5 6


Pret: £12.99
(as of Nov 05,2022 03:22:25 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

❤[ Easy to Use ] – Introduceți cardul în slotul cititorului de carduri, cititorul de carduri va pronunța cuvintele. Când este introdusă un card de animale sau un card de transport, cititorul de carduri va reda sunetul animal sau transport. Apăsați butonul de repetare pentru a repeta pronunția și efectul sonor. Această jucărie montessori ține copiii departe de telefonul mobil și tablete, reducând în mod eficient timpul petrecut pe ecran.
❤[ Educational fun for early learners ] – Proiectat de profesori, un instrument excelent pentru educația la domiciliu sau în sala de clasă preșcolară, cardurile noastre flash care vorbesc oferă, de asemenea, sunete realiste de simulare a animalelor și a mașinii, ceea ce este bun pentru a inspira abilitățile fonologice ale copiilor, iar ilustrațiile colorate și sunetele amuzante pot atrage atenția copiilor și interes pentru învățare. Jucării grozave pentru autism și jucării pentru terapie logopedică. Recomandat pentru vârste cuprinse între 2 și 6 ani.
❤[ Rechargeable & Light ] – Jucăria pentru copil mic vine cu o baterie reîncărcabilă încorporată și poate fi folosită până la 4,5 ore, fără a fi nevoie să se încarce frecvent. Cititorul de carduri cântărește 71 g și dimensiunea este de 4 * 3,5 * 0,5 inci, ușor de ținut de copii. Volumul este reglabil. Aceste jucării pentru copii mici pot fi folosite de părinți și profesori pentru a-i învăța pe cei mici să învețe să vorbească, să extindă vocabularul și să întărească cuvintele vizuale într-un mod mult mai interesant.
❤[ Great Gift ] – Cadou perfect pentru copii de 2 3 4 5 6 ani, băieți, fete, jucării educative grozave pentru copiii de 2-6 ani. Dacă sunteți în căutarea unui cadou distractiv și educativ pentru copiii dvs., atunci aceste carduri de învățare pentru copii mici sunt cea mai bună alegere .Cadou ideal pentru Halloween, Crăciun, Ciorapi, Paște sau chiar pentru Homeschool. Joacă-l împreună cu copiii pentru a petrece timp în familie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.