Cactus care cântă și dansează, jucării cu cactus care dansează YaKer, jucărie de pluș cu cactus care vorbește Repetați ceea ce spuneți, pentru jucării pentru bebeluși, copii, joacă pentru copii, cadouri și decorațiuni.


Pret: £13.99
(as of Nov 03,2022 19:51:02 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Surpriză unică – Jucăria de pluș cu cactus vorbitor nu poate interacționa doar cu copiii, adulții, dar și cu animalele de companie. În același timp, poate fi integrat și în decorarea zilnică, care este ideală pentru cadouri.
Ușor de utilizat – Are două butoane de utilizare, butonul din dreapta poate comuta melodiile (inclusiv 120 de melodii) butonul din stânga este apăsat timp de 1 secundă pentru a înregistra este foarte simplu. Vorbește cu el și repetă-ți cuvintele fără să-l atingi.
Siguranță – Jucăria cactus dansant este făcută din pluș tricotat, moale și confortabilă. Nu are niciun fel de dinte, este de calitate fiabilă și este sigur pentru copii să se joace și să atingă.
Putere – Jucăria Cactus necesită 3 baterii AA (nu sunt incluse) pentru a o alimenta.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.