BOSOZOKU 6 pachete Set de jucării de baie cu dinozaur plutitor, pentru bebeluș, copil mic, nepot de ziua de naștere, cadă cu apă grozavă, duș, piscină, jucărie de baie pentru copii preșcolari


Pret: £15.99 - £11.99
(as of Oct 31,2022 19:19:33 UTC – Detalii)

Descriere produs

11

11

22 Sfaturi:

Când ați terminat de utilizat acest produs, vă rugăm să-l uscați la timp pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. Produsele pot folosi, de obicei, mai mult de 3 luni. atingeți pielea, apa, fierul etc.

ORA DE BAI DISTRACȚIUNE!!!

Mărimea perfectă pentru mâinile mici

Umple-ți cada cu distracție cu dinozauri Jurassic. 6 jucării de baie realiste în stil dinozaur așteaptă să lumineze cada bebelușului tău.

În stil real de dinozaur, creează o cadă Jurassic pentru tine. Cel mai bun pentru coordonarea ochi-mână și recunoașterea culorilor Utilizare multiplă la baie, plajă, petrecere la piscină și carnaval Idee de cadou pentru ziua de naștere, Crăciun și așa mai departe.

11

22

33

BRONTOSAURUS TYRANNOSAURUS DIMETRODOR

44

55

66

TRICERATOPS STEGOSAURUS PARASAUROLOPHUS PACHET CADOU ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Jucăria de baie cu dinozauri strălucitoare va fi atractivă pentru bebeluși. copiii care nu iubesc baie, se îndrăgostesc de ea. Copiii vor avea ore de baie distractive cu setul de dinozauri.
Jucăriile de baie luminoase sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Fără margini ascuțite, inofensiv pentru bebelușul peste 6 luni, ușor de înțeles pentru copil mic. Durabil și nu vă faceți griji în legătură cu ciobirea sau rupere.
jucării realiste de duș cu dinozauri Ideale pentru cadouri pentru petreceri de aniversare cu tematică de dinozaur, baby showers, premii de carnaval, geantă cu bunătăți, coșuri de Paște, decor baie piscină și multe altele.
Jucăriile plutitoare cu dinozauri din cauciuc sunt de aproximativ 2,4 inci fiecare, potrivite pentru mâinile mici ale bebelușilor, copiilor le place să pună jucăriile plutitoare în cadă. Ajută la îmbunătățirea coordonării imaginației!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.